Døgnrapport d. 29-04-2024

mandag 29. apr, kl. 15:46

Bornholms Politi: uddrag af døgnrapporten 29. april 2024

Færdsel Fredag formiddag kl. 10.58 blev en 50-årig kvinde fra Nyker sigtet for at overskride spærrelinjerne i forbindelse med en overhaling på Almindingsvej. Kvinden fik en bøde og et klip i kørekortet.

Fredag kl. 11.22 fik Bornholms Politi en anmeldelse om et færdselsuheld i krydset mellem Hyldevej og Nellikkeløkken i Rønne, hvor to biler var kørt sammen. En 81-årig kvinde fra Rønne blev i den forbindelse sigtet for ikke at overholde vigepligten. Den 81-årige blev bragt til hospitalet, men ingen kom umiddelbart alvorligt til skade ved uheldet.

Lørdag kl. 23.45 blev en 53-årig mand fra Rønne stoppet på Nordre Kystvej i Rønne og sigtet for spirituskørsel, idet han havde en promille over det tilladte.

Søndag kl. 15.17 kom der en melding om endnu et færdselsuheld. Denne gang i krydset mellem Ølenevej og Nexøvej, hvor en 20-årig mand fra København overskred den ubetingede vigepligt og kolliderede med en anden bil, som blev ført af en 63-årig mand fra Nexø. Den 20-årige var lettere tilskadekommen og blev bragt til hospitalet. Ingen andre kom til skade ved uheldet. Begge biler blev totalskadet. Den 20-årige blev sigtet for at overtræde reglerne om vigepligt og fik et klip i kørekortet.

Uro og musik til ulempe Lørdag morgen kl. 6.02 rykkede politiet ud til en privatfest i Rønne, hvor der var udbrudt tumult. Ved politiets fremmøde ønskede ingen af festdeltagerne dog at anmelde noget. En af gæsterne blev fundet i besiddelse af cirka 12 gram hash og blev sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Natten til søndag var Bornholms Politi to gange ude til for at dæmpe musik til ulempe. Kl. 00.24 fik politiet en anmeldelse om en privatfest i Rønne, hvor naboen var generet af højt musik og støj. Festens vært fik en advarsel og ville sørge for at skrue ned for musikken. Kl. 1.39 tog politiet ud til en etageejendom i Rønne, hvorfra der også var kommet en anmeldelse om musik til ulempe. Da politiet nåede frem var der dog allerede blevet skruet ned for musikken.

Brand
Lørdag kl. 19.49 fik Bornholms Politi en anmeldelse om brand i Pedersker. Politi og brandvæsen rykkede ud og kunne konstatere, at der var gået ild i et hegn og et skur, efter at beboeren, en 31-årig mand, havde efterladt nogle gløder uden opsyn. Branden blev slukket, og den 31-årige blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

Kilde: Bornholms Politi