Døgnrapport d. 17-06-2024

mandag 17. jun, kl. 15:50

Bornholms Politi: uddrag af døgnrapporten 17. juni 2024

Færdsel Kl. 9.28 fik en 40-årig mand fra Valby en bøde ved Snellemark i Rønne for at køre uden sikkerhedssele.
Bornholms Politi stoppede kl. 10.19 en 44-årig mand fra Aakirkeby på Åkirkebyvej i Rønne. Manden blev sigtet for at køre bil under påvirkning af euforiserende stoffer.
En 52-årig mand fra Rønne og en 34-årig kvinde fra Allinge blev søndag eftermiddag stoppet på henholdsvis Svalhøjvej i Hasle og Aabyvej i Rønne og sigtet for at benyttet håndholdt mobiltelefon under kørslen. De fik begge en bøde og et klip i kørekoret.
Kl. 6.26 mandag morgen fik Bornholms Politi en anmeldelse om, at en cyklist var blevet ramt af en varebil på Østre Ringvej i Rønne. Cyklisten er blevet kørt til Akutmodtagelsen til kontrol.

Mistænkeligt forhold Søndag kl. 7.18 fik Bornholms Politi en anmeldelse fra borger, som havde set 8-10 dronelignede fartøjer over Sydbornholm. Politiet kunne efter kontakt til Bornholms Lufthavn afklare, at der var tale om ni ultralette fly, som havde tilladelse til at flyve over Bornholm på en tur fra Sverige til Polen.

Tyveri Bornholms Politi fik i løbet af søndagen fem anmeldelser om tyveri på Folkemødet. Der er blandt andet blevet stjålet tasker med betalingskort, mobiltelefon og anden elektronik.

Musik til ulempe Bornholms Politi fik natten til mandag kl. 0.22 en anmeldelse om musik til ulempe i Søndergade i Rønne. En patrulje tog ud til stedet, hvor den pågældende beboer fik besked på at lukke vinduerne og skrue ned for musikken, hvilket blev efterkommet.

Kilde: Bornholms Politi