Døgnrapport d. 17-06-2024

mandag 17. jun, kl. 18:25

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 16.-17. juni 2024

Overholdt ikke sin vigepligt, Kgs. Lyngby En 82-årig kvindelig bilist fra Helsinge blev kl. 09.12 sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt. Bilisten foretog et venstresving på Kongevejen ind foran en modkørende 46-årig cyklist fra Charlottenlund, hvorved bilisten påkørte cyklisten på dennes front. Beredskabspatrulje og Ambulance til stedet. Cyklisten blev kørt til tjek på nærmeste hospital. Ingen melding om personskade.

Overholdt ikke sin vigepligt, Jægerspris En 60-årig kvindelig bilist fra Jægerspris blev kl. 11.52 sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt, da bilisten foretog et venstresving i krydset Tørslevvej/Gl Færgegårdsvej, hvorefter en 51-årig mandelig cyklist fra Frederiksberg cyklede ind i bilen. Beredskabspatrulje og Ambulance til stedet. Cyklisten blev kørt til tjek på nærmeste hospital. Ingen melding om personskade.

Berusere på vejbanen, Kgs. Lyngby Anmeldelse kl. 12.48 om, at der sad to meget påvirkede mænd på vejbanen på Jernbanepladsen, og råbte op. Anmelder havde forsøgt at sige til dem, at de nok ikke skulle sidde midt på vejen. Beredskabspatrulje til stedet, som fik talt med de to berusede personer og bad dem om at forlade vejen.

Havde hash og kniv på sig, Klampenborg En 34-årig mand fra Holte blev søndag aften klokken 19.17 sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash samt en kniv. Manden blev truffet på Bakken.

Måtte en tur i detentionen, Helsingør En 72-årig mand fra Espergærde måtte omkring midnat en tur i detentionen, da han var så beruset, at han ikke kunne tage vare på sig selv. Manden blev truffet på Sct Anna Gade, hvor en borger, der var bekymret for ham, havde kontaktet politiet.

Kilde: Nordsjællands Politi