Døgnrapport d. 17-06-2024

tirsdag 18. jun, kl. 00:23

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 14. juni til den 17. juni 2024

Blodspor efter indbrud Da en medarbejder mødte ind fredag morgen på et museum i Sæby, opdagede hun, at der havde været indbrud.

Tyven kom ind på museet ved at knuse en rude – formegentligt med en potteplante. Det virkede dog ikke til, at tyven var kravlet ind ad vinduet, idet der ikke sås nogen færden inde i museet, og der var heller ikke stjålet noget.

Dog var der tydlige spor af blod i vindueskarmen og på gardinerne.

Blodet og et muligt fingeraftryk er blevet sikret til politiets efterforskning.


Indbrud i lejlighed Fredag eftermiddag modtog politiet en anmeldelse om et indbrud i en lejlighed på Konvalvej i Aalborg.

Tyven havde stjålet en guldhalskæde, to ringe og en bærbar fra lejlighedens soveværelse. Tyven kom ind i lejligheden ved at bryde hoveddøren op med et koben. Samme dør brugte tyven til at stikke af fra lejligheden igen.

Da politiet ankom til stedet, sikrede de en del forskellige fingeraftryk efter tyven.

Nabohjælp er ikke kun for villakvarterer. Ordningen kan også bruges i etageejendomme. Beboere, som er tilmeldt ordningen, oplever at det styrker naboskabet og giver en større tryghedsfølelse.
Bliv en god nabohjælper, med når du bor i lejlighed:
Læg naboernes dørmåtte ned efter trappevask Vær opmærksom på usædvanlige lyde fra naboen eller andre i opgangen Fortæl naboen hvem der passer din lejlighed, når du er på ferie Tøm postkassen eller skub posten helt ind i postkassen Luk ikke nogen ind i opgangen du ikke kender. Læs mere her.


Kørsel med hash, kokain og amfetamin i blodet Selvom en mand var påvirket af narkotika, satte han sig bag rattet lørdag aften. Han blev standset af politiet på Tranholmvej i Aalborg Øst.

Politiet foretog en narkotest på manden, der gav udslag for hash, kokain og amfetamin. Derfor blev han sigtet for narkokørsel og anholdt, så han kunne få taget en blodprøve, der skal dokumentere påvirkningen.


Fuld mand nægtede at forlade fastfoodrestaurant Vagtcentralen modtog natten til søndag et opkald fra en medarbejder på en fastfoodrestaurant på Frederikshavnsvej i Hjørring.

Medarbejderen ønskede, at politiet kom for at hjælpe med en mand, der opførte sig meget uanstændigt.

Politiet rykkede ud for at bortvise manden. Han nægtede dog at forlade stedet, hvorfor politiet måtte gribe ind og eskortere ham væk. Under dette råbte han flere ukvemsord af politiet, modsatte sig politiets anvisninger og forsøgte at stikke af.

Manden blev anholdt og sigtet jf. ordensbekendtgørelsen.


Spritbilist anholdt På trods af, at en mand var påvirket af alkohol, valgte han at køre spirituskørsel natten til søndag.

Han kom kørende ad Nyhavnsgade i krydset med Karolinelundsvej, da politiet standsede ham.

Manden virkede påvirket, og derfor testede politiet hans påvirkning. Dette viste testen også, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og anholdt for at få taget en blodprøve.


Bil, penge og designermøbler stjålet Et pengeskab med et større kontantbeløb og smykker, flere designerstole, et stereoanlæg, en bærbar, en sparegris, et ur og en bil.

Det var, hvad indbrudstyve stjal fra en hus på Fasanvej i Aabybro natten til søndag.

Tyvene kom ind ved at bryde et vindue op. Derefter gennemrodede de hele huset, samlede tyvekosterne sammen – herunder en bilnøgle – og kørte fra stedet i den tilhørende bil.

Beboeren ringede til politiet søndag morgen lige efter, at han kom hjem og opdagede, at der havde været ubudne gæster på besøg. Politiet forsøgte at sikre DNA, som vil blive brugt i efterforskningen.

Har du set noget? Kontakt politiet på 114.

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app
Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent nabohjælps gratis app her:

Download i App Store

Download i Google Play


Følg Nordjyllands Politi på:
X @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner


Kilde: Nordjyllands Politi