Døgnrapport d. 18-06-2024

tirsdag 18. jun, kl. 16:31

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 18. juni 2024

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. **

To kvinder tilbageholdt på hjemrejseloven Østjyllands Politis udlændingeafdeling var mandag middag på kontrol i Aarhus C på en adresse, hvor der efter politiets overbevisning blev drevet bordel.

På adressen traf betjentene to thailandske kvinder på hhv. 37 og 40 år, som ikke har tilladelse til at arbejde i Danmark.

Kvinderne blev derfor sigtet for ulovligt arbejde og ophold og tilbageholdt på hjemrejseloven, mens Udlændingestyrelsen vurderer deres sag. Desuden bliver sagen forelagt Center Mod Menneskehandel, der skal vurdere, om kvinderne kan have været udsat for menneskehandel.


**

Væltende cyklist taget med narko i tasken Mandag formiddag fik en patrulje, som kom kørende på Tøjhushavevej i Randers, øje på en mand, der forsøgte at cykle på elcykel, men som blev ved med at miste balancen og vælte. De to betjente tog derfor kontakt til manden, som virkede meget påvirket af stoffer og havde svært ved at holde balancen. Cyklisten, som er 31 år, fortalte selv patruljen, at han havde amfetamin i sin rygsæk. Han fortalte desuden, at cyklen var én han havde fundet - og stelnummeret passede ganske rigtigt på en anmeldelse om stjålet cykel fra nabolaget.

Den 31-årige mand blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af narko og brugstyveri af cykel og taget med på stationen.

**


Indbrud Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds:
På Nørrebrogade i Randers C begået mellem fredag den 17/5 kl. 00.00 og mandag den 17/6 kl. 13.00 På Vestergade i Aarhus C begået mandag den 17/6 mellem kl. 08.00 og kl. 17.00 På Jyllands Allé i Højbjerg begået mellem torsdag den 6/& kl. 000.00 og mandag den 17/6 kl. 22.00

Kilde: Østjyllands Politi