Døgnrapport d. 20-06-2024

torsdag 20. jun, kl. 16:05

Bornholms Politi: uddrag af døgnrapporten 20. juni 2024

Tyveri Bornholms Politi har efter Folkemødets afslutning fået en række anmeldelser om tyverier i forbindelse med Folkemødet 2024. I alt er der anmeldt 13 tyverier i Allinge i perioden 12. juni-16. juni 2024. Der er primært tale om butikstyverier samt tyverier af tasker, betalingskort, telefoner og anden elektronik.

Indbrud Bornholms Politi fik torsdag morgen kl. 6.08 en anmeldelser om indbrud i et skur på Nørrebækken i Nexø. Anmelderen afbrød indbrudstyven i sit ærinde og kunne give et signalement til politiet. Kort tid efter modtog Bornholms Politi endnu en anmeldelse om indbrud i et skur tilhørende naboejendommen. Bornholms Politi har nu anholdt og sigtet en 31-årig mand fra Nexø for de to indbrud, hvilket han har erkendt. Den sigtede fremstillet for retten senere i dag.

Social dumping-kontrol Bornholms Politi var onsdag formiddag på social dumping-kontrol sammen med SKAT og Arbejdstilsynet, hvor udenlandske medarbejdere og deres arbejdsforhold bliver kontrolleret. Der blev udført kontrol på et hotel i Hasle og en byggeplads i Rønne. Alt var i orden begge steder.

Færdsel Onsdag kl. 11.54 fik Bornholms Politi en anmeldelse om et færdselsuheld på Nexøvej ud for Aakirkeby. Føreren af en kabinescooter overtrådte sin vigepligt, da han skulle krydse vejen, hvorved han kørte ind i siden af en personbil. Føreren af kabinescooteren, en 93-årig mand fra Aakirkeby, blev kørt til Akutmodtagelsen i en ambulance.

Våben Bornholms Lufthavns security-personale fandt onsdag middag en passager i besiddelse af ammunition til jagt. Politiet blev tilkaldt og sigtede den 64-årige mand fra Nexø for overtrædelse af våbenloven.

Brand Kl. 12.15 fik Bornholms Politi en anmeldelse om, at der var udbrudt brand i en personbil i Klemensker. Branden var startet som røgudvikling i motorrummet under kørslen. Politi og brandvæsen rykkede ud og fik hurtigt slukket ilden. Ingen kom til skade i forbindelse med branden.


Grænsekontrol Onsdag formiddag foretog Bornholms Politi grænsekontrol af lystbåde i Hasle Havn. Her blev passagererne på to britiske lystbåde kontrolleret. Alt var i orden.

Kilde: Bornholms Politi