Politi og militær leder efter våben i Aarhus V

torsdag 11. jul, kl. 04:31

				Det sker både for borgernes sikkerhed og som et led i efterforskningen mod de to bander, der p.t. er i konflikt med hinanden i området.  ”Vi...

Det sker både for borgernes sikkerhed og som et led i efterforskningen mod de to bander, der p.t. er i konflikt med hinanden i området.

”Vi vil have våbnene væk fra gaden, og vi har tidligere fundet bl.a. skydevåben i området, så nu trevler vi et stort område igennem for at se, hvad vi kan finde. Finder vi våben, så bliver de selvfølgelig undersøgt for tekniske spor for at se, om vi kan finde frem til, hvem der haft fingrene i det, ” siger politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen.

Hold gerne din hund i snor Umiddelbart vil der ikke blive spærret veje af under afsøgningen, men der vil være steder, som borgerne i løbet af dagen ikke kan få fuld adgang til. Derudover opfordrer politiet folk til at holde deres hunde i snor i området, da de ellers kan komme til at genere politihundenes arbejde.

”Vi håber, at borgerne har forståelse for, at vi fylder lidt i området i forbindelse med indsatsen, og vi beder folk om at respektere politiets anvisninger på stedet, siger Jesper Bøjgaard Madsen.

Politiet begyndte indsatsen i området kl. 6.00. Det er endnu uvist, hvor lang tid der skal bruges på at afsøge hele området, men det forventes, at arbejdet er færdigt omkring kl. 16.00.

Østjyllands Politi vil fredag offentliggøre, hvilke fund der eventuelt er gjort i området.

Doemt for at have skarpladt pistol
Visitationszone genindfoeres i Aarhus V
To maend tiltalt at besidde skarpladt pistol under bandekonflikt

Kilde: Østjyllands Politi