Døgnrapport d. 18-07-2019

torsdag 18. jul, kl. 17:09

Døgnrapport

Hærværk En sort Citröen C5, som holdt parkeret i Nørregade ud for nr. 16 i Nexø, natten mellem søndag den 14/7 og mandag den 15/7 i tidsrummet kl. 2200 til 0215 blev udsat for hærværk, da to unge mænd/drenge sparkede og slog på den, så der kom buler og ridser i lakken. Den ene af dem talte gebrokkent dansk. Har du set noget i den anledning, vil politiet gerne høre fra dig på 114.

I Rønne gik det mellem søndag den 11/7 kl. 2300 og mandag den 12/7 kl. 1630 ud over en hvid/cremefarvet Kia Picanto, som holdt parkeret på Kommandanthøjen ud for nr. 5. Ejeren fandt på bagsædet en stor sten, som havde været brugt til at knuse bagruden. Også her vil politiet gerne høre fra dig, hvis du har oplysninger om hærværket.

Spirituskørsel
En 59 årig mand fra København blev standset i sin personbil på Sdr. Hammer i Nexø, hvor en alkometertest viste, at han havde drukket for meget til at køre bil. Han blev anholdt og måtte aflevere en blodprøve på hospitalet. Han kan nu afvente resultatet af blodprøven og sin straf.

En 58 årig mand fra Allinge blev onsdag den 17/7 kl. 2035 på sin knallert bragt til standsning på Ndr. Strandvej i Tejn. Han havde drukket for meget til at køre knallert og endte efter anholdelse på hospitalet for blodprøveudtagelse.

En 64 årig mand fra Allinge blev onsdag den 17/7 ved 21-tiden anholdt på Tejnvej, da han havde kørt bil i spirituspåvirket tilstand. Han måtte også på hospitalet for at få udtaget blodprøve.

Færdsel
Færdselsafdelingen var på gaden med laseren og målte på Rø Stationsvej en bilist, som havde fået køretøjet op på 85 km/t i byen, hvor hastighedsbegrænsningen er 50 km/t. Derudover standsede man en 11 årig dreng på et el-løbehjul, tolv bilister med hastighedssager fik klip i kørekortet, en hastighedssag var til betinget frakendelse, tre ulovligt parkerede køretøjer på Vang Havns busvendeplads og en traktor med fejl og mangler.


Kilde: Bornholms Politi