Døgnrapport d. 10-09-2019

tirsdag 10. sep, kl. 17:30

Uddrag af døgnrapport fra mandag 090919 kl 0700 til tirsdag 100919 kl 0700

Døgnets anmeldelser vedrørende:
Indbrud i virksomhed/forretninger: Rørvigvej, Nykøbing Sj.
Strandvejen, Reersø, Gørlev

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom: Lyngager, Greve
Schaldemosevej, Ringsted

Indbrud i fritids-/sommerhus: Vestre Skovlyvej, Sj. Odde

Indbrud i skole og institutioner mv.: Ingen


Butikstyvs stjal flere steder, Stationscentret, Roskilde Kl. 14.14 anmeldte personalet fra Føtex på Stationscentret, at de havde tilbageholdt en 59-årig kvinde, som havde stjålet fra butikken. Hun havde desuden koster fra flere butikker i området. En patrulje kom frem til stedet, hvor de fandt stjålne ting fra 7-eleven på Jernbanegade og fra Føtex og Flying Tiger på Ros Torv. Hun havde bl.a. stjålet vin, en bamse, slik, blomster og madvarer til en samlet værdi af 723 kr. Kvinden blev sigtet for butikstyveriet og afhørt til sagen. Hun blev meddelt af forretningerne, at hun ikke længere var velkommen som kunde i butikkerne. Kvinden erkendte tyverierne og kan forvente at høre mere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Kortvarig fangeflugt – Søbæksparken, Jyderup – Holbæk Kl. 19.06 fik politiet en anmeldelse om, at en indsat, en 19-årig mand fra Nakskov, var flygtet fra Jyderup Fængsel. Politiet iværksatte en eftersøgning af manden, som angiveligt var løbet fra stedet. Politiet undersøgte togafgangene fra Jyderup station, hvor det viste sig, at der kort efter afgik et tog mod Holbæk. En patrulje tog imod toget på perronen, da det ankom til Holbæk Station kl. 19.29. I forreste togvogn sad den efterlyste mand, som blev anholdt af politiet uden dramatik. Han blev sigtet for at flygte fra fængslet, og blev herefter kørt tilbage til Jyderup Fængsel efter en meget kort sviptur.

Vold og tyveri – J H Petersens Alle, Kalundborg Kl. 21.15 kørte en patrulje i Kalundborg, da de blev prajet af en ung oprevet kvinde. Kvinden, en 19-årig fra Kalundborg, forklarede, at hun havde været udsat for vold og var blevet frataget sin mobiltelefon af to kvinder, som hun kendte. Mens betjentene talte med den forurettede, kørte de to mistænkte forbi i en bil. Patruljen standsede bilen, hvor de traf to kvinder på 18 og 20 år fra Kalundborg, som kunne mistænkes for at have forøvet vold ved at slå den 19-årige med flere knytnæveslag. De to kvinder optrådte aggressivt og modvilligt over for patruljen. De blev anholdt og sigtet for vold og tyveri i forening og taget med til stationen til afhøring, men de ønskede ikke at udtale sig til politiet. Efter endt sagsbehandling blev de to kvinder løsladt, men er fortsat sigtet i sagen. Den 19-årige blev undersøgte på sygehuset, men pådrog sig ingen alvorlige skader som følge af volden. Politiet efterforsker nu sagen, for at få klarlagt hændelsesforløbet.

Solouheld i regnen – Mogenstrupvej, Regstrup – Holbæk Kl. 02.48 skete et soloheld i et venstresving, da en personbil, som blev ført af en 30-årig mand fra Køge, skred ud på den glatte vejbane i den kraftige regn. Bilen ramte et stengærde og standsede. Politiet kom til stedet og optog rapport i sagen. Føreren af bilen slap fra uheldet uden skader, men bilen kunne ikke køre videre.






Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi