Døgnrapport d. 19-09-2019

torsdag 19. sep, kl. 17:43

Fra døgnrapporten: brand, spiritus, indbrud og tyveri

Brandstiftelse
Torsdag morgen kl. 04:29 modtog politiet anmeldelse om, at der var ild i en bil, der holdt på Brønderslevvej i Øster Vrå. Det viste sig, at bilen var stjålet. Et vidne havde tidligere set bilen køre ad Brønderslevvej, og at føreren var iført en mørk strikket hue.



Spirituskørsel
Onsdag eftermiddag kort før kl. 18:00 ringede en anmelder til politiet. Anmelderen havde set en person, der på en parkeringsplads på Thistedvej i V. Thorup ville køre fra stedet. Anmelderen vurderede, at pågældende var beruset og havde taget nøglerne fra pågældende. Patruljen, der kom til stedet, kunne bekræfte, at han var beruset og pågældende blev anholdt og indbragt til politigården i Aalborg, hvor en tilkaldt læge udtog en blodprøve for at fastslå den endelige promille.



Indbrud i villa
I perioden fra mandag aften kl. 19:30 til onsdag aften kl. 21:00 er der begået indbrud i en villa på Kornblomstvej i Farsø. Gerningsmanden havde opbrudt en terrassedør. Fra villaen blev der stjålet smykker og kontanter.



Tyveri af taske
Onsdag eftermiddag kl. 14:30 blev en kvinde udsat for et tyveri i Kvickly på Loftbrovej i Nørresundby. Kvinden blev kontaktet af en anden person, der ønskede at vide noget om mælk. Forurettede formoder, at pågældende under samtalen om mælken har fisket forurettedes tegnebog op af hendes taske. Der er videoovervågning på stedet. Denne skal nu gennemses for at se, om episoden er fanget på overvågningen.


Følg os på Twitter og Facebook.


Kilde: Nordjyllands Politi