Bilbrande i Aarhus i nat – politiet efterforsker og patruljerer intensivt

onsdag 09. okt, kl. 08:36

				Klokken 23.15 kom der en anmeldelse om, at der var ild i en bil på en p-plads på Ludvig Feilbergs Vej i Åbyhøj. To biler fik store brandskader. De...

Klokken 23.15 kom der en anmeldelse om, at der var ild i en bil på en p-plads på Ludvig Feilbergs Vej i Åbyhøj. To biler fik store brandskader. De foreløbige undersøgelser tyder på, at branden har bredt sig fra en bil til den bil, der stod ved siden af.

Klokken 2.27 var der fire biler i brand på Fjældevænget i Aarhus V. Alle fire nåede at få store skader. Også her har ilden formentligt bredt sig fra en bil til de omkringstående. Samme sted på Fjældevænget blev en bil også forsøgt antændt omkring kl. 23.05. Her døde ilden dog ud, inden den nåede at forårsage større skader.

I fuld gang med efterforskningen Østjyllands Politi er i gang med en samlet efterforskning af både tirsdagens bilbrande og den seneste tids lignende brande i Aarhus.

”Vi ser med meget stor alvor på de påsatte bilbrande, og derfor er vi også i fuld gang med en større koordineret efterforskning af de seneste ugers brande. Vi har forskellige hypoteser og spor, som vi forfølger, men som vi af hensyn til efterforskningen ikke kan dele med offentligheden lige nu. Men jeg kan garantere, at vi gør alt, hvad vi kan for at sætte en stopper for det og få fat i gerningsmændene, ” siger politiinspektør Michael Kjeldgaard.

I tæt dialog med borgere og klubber Politiets forebyggelsesmedarbejdere har også øget indsatsen i områderne i forbindelse med bilbrandene.

”Ud over en intensiv efterforskning har vi også fokus på at skabe tryghed i områderne. Vi har øget patruljeringen i de berørte områder, og vores medarbejdere i nærmiljøerne er løbende i tæt dialog med beboere, klubber og væresteder, ” siger Michael Kjeldgaard.

Har du oplysninger om brandene, opfordrer Østjyllands Politi dig til at ringe til tlf. 114.

Kilde: Østjyllands Politi