Døgnrapport d. 07-11-2019

torsdag 07. nov, kl. 19:05

Fra døgnrapporten: indbrud i Daglig Brugs, narkopåvirket biliist i besiddelse af stoffer, indbrud i villa, indbrud i landejendom

Indbrud i Daglig Brugs Torsdag nat kl. 0219 blev der lavet indbrud i Daglig Brugsen på Storegade i Assens. Ukendt gerningsmand havde lavet indbrud ved at afmontere et tagvindue med en skruemaskine. Gerningsmanden havde været rundt i baglokalet i Brugsen. Endnu ingen opgørelse af udbyttet.

Narkopåvirket bilist i besiddelse af stoffer Torsdag nat kl. 0200 standsede en af politiets patruljer et køretøj på Bispensgade i Hjørring. Det viste sig, at føreren var påvirket af stoffet og ved ransagningen af køretøjet blev der fundet amfetamin og hash. Pågældende blev sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, og for besiddelse af euforiserende stoffer. Han måtte ligeledes omkring skadestuen for at afgive en portion blod.

Indbrud i villa Onsdag aften mellem kl. 1900 og 2200 blev der lavet indbrud i en villa på Skagavej i Skagen. Gerningsmanden var formentlig kommet ind i villaen via en bagdør. Fra villaen blev der stjålet en B&O radio og et Samsung fjernsyn. Gerningsmanden havde været rundt i hele huset.

Indbrud i landejendom Onsdag formiddag blev der lavet indbrud i en landejendom på Halsmandsbrovej i Vesthimmerlands kommune. Gerningsmanden havde opbrudt et vindue med et koben og herigennem skaffet sig adgang til hele huset. Det kunne konstateres, at gerningsmanden havde været rundt i hele huset. Der blev stjålet kontanter i form af euro, en Iphone og nøgler til et køretøj.


Kilde: Nordjyllands Politi