Vinder af konkurrence om cybersikkerhed

fredag 08. nov, kl. 09:32

				Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har nu kåret vinderne af vores konkurrence om cybersikkerhed i oktober. Vinderne blev Mie Nielsen, F...

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har nu kåret vinderne af vores konkurrence om cybersikkerhed i oktober.

Vinderne blev Mie Nielsen, Frederik Rasmussen og Sebastian Koborg fra SOSU Nykøbing Falster.

De tre elever har lavet en film om ”torskedumme Olaf”, der kommer galt afsted, fordi han overfører penge til en fremmed, blot fordi han får et godt tilbud i et spil på nettet.

Filmen er sjov, anderledes og så tilpas ”crazy” at man både fanger og husker pointen. Det kan være med til at tænde andre unges opmærksomhed.

Konkurrencen var et led i politiets fokus på cybersikkerhed i oktober. Ideen var at få de unge til at interessere sig for cybersikkerhed og især for, hvordan man handler sikkert med andre private på nettet. Hvad skal man gøre for at sikre sig, at man ikke bliver snydt og hvordan kan man blive bedre til at gennemskue en svindler?

Mere end 100 elever havde valgt at være med og vi har modtaget over 30 bidrag. Fra film og podcasts til tegneserier og plakater.

Vinderfilmen kan ses nedenfor og på facebook, hvor vi i de kommende uger desuden vil bringe et par af de andre gode bidrag fra konkurrencen.

For mere information kontakt: Carsten Høj Hansen på telefon: 61 89 68 09.


Vinderfilm om torskedumme OlafKilde: Sydsjællands og Lollands-Falsters Politi