Døgnrapport d. 08-11-2019

fredag 08. nov, kl. 21:19

Uddrag af døgnrapport 7. - 8. november 2019

Brand, Holte Klokken 08.34 blev det anmeldt, at der var brand i et rækkehus på Holtegårdsvej. Politi, brandvæsen og sundhedsvæsen blev sendt til stedet, hvor bopælens 73-årige kvindelige beboer blev fundet død. Boligen havde taget en del skade, mens de to naboejendomme havde lidt røgskade. Der er umiddelbart intet, der tyder på, at der ligger en kriminel handling bag branden.

Kørsel i påvirket tilstand, Lyngby
Klokken 13.32 blev en 26-årig mandlig bilist fra Hørsholm standset og kontrolleret på Lundtoftevej. Bilisten fik narkometeret til at slå ud, og han fik derfor udtaget en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle påvirkningsgrad.

Kørsel uden førerret, Hillerød
Klokken 14.30 blev en 38-årig mandlig bilist fra Fredensborg standset og kontrolleret på Milnersvej. Her viste det sig, at han havde sat sig bag rattet, selvom hans førerret tidligere var blevet inddraget, og han blev derfor sigtet for forholdet.


Våbenloven, Hillerød Klokken 14.48 anmeldte et vidne, at der netop havde stået en mand med en pistollignende genstand på p-pladsen mellem Irma og politistationen, og at denne mand og en kvinde nu havde forladt stedet, men at deres bil stadig holdt der.

En patrulje blev sendt til p-pladsen, mens andre patruljer kørte rundt i Hillerød for at lede efter manden. Kort efter kom parret retur til bilen, hvor manden, en 27-årig uden fast bopæl, forklarede, at han netop havde købt en hardball-pistol, som han havde prøveskudt på p-pladsen.

Den 27-årige mand blev af den årsag sigtet for overtrædelse af våbenbekendtgørelsen, og hardball-pistolen blev konfiskeret. Under den efterfølgende ransagning af bilen blev der desuden fundet en lille klump hash, som manden også erkendte ejerskabet af, og han blev derfor også sigtet for dette forhold, ligesom også klumpen blev konfiskeret.


Mistænkeligt forhold, Helsingør Klokken 15.51 blev det anmeldt, at der muligvis var et indbrud i gang i det gamle hospital på Esrumvej. En patrulje blev sendt til stedet, hvor tre meget unge personer blev truffet. De forklarede, at de var på stedet for at se, om det spøgte, og de fik derfor en kraftig formaning af patruljen, hvorefter deres forældre blev kontaktet.


Sammenstød førte til knytnæveslag, Ølstykke Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 16.05, opstod der en halv time forinden en uoverensstemmelse mellem en 41-årig mandlig bilist fra Ølsted og en ældre mandlig bilist på Circle K. Den ældre mandlige bilist havde bakket og i den forbindelse ramt den 41-åriges bil. Da denne dyttede og steg ud af bilen, blev der udvekslet skældsord mellem de to parter, hvorefter den ældre bilist gav den 41-årige et knytnæveslag på højre side af ansigtet. Herefter kørte han fra stedet.


Undersøgelse af kulilteudslip, Hellerup Klokken 16.21 blev det anmeldt, at der lugtede af gas i en trappeopgang på Bernstorffsvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor beboerne i opgangen blev evakueret.

Det viste sig rettelig at være tale om kulilteudslip, og efter udluftning fik beboerne lov til at komme tilbage til deres boliger. Tre personer blev indbragt til hospitalet grundet påvirkning af kulilten.

Udslippet stammede fra et fyr på stedet, og der blev tilkaldt personale til at reparere det.


Færdselsuheld, Charlottenlund Klokken 17.50 skete der et færdselsuheld. Part 1, en 80-årig mandlig bilist, drejede til højre ad Bregnegårdsvej mod syd og overså part 2, en 14-årig dreng fra Hellerup, som kom cyklende i vestlig retning, hvorved part 2 blev påkørt.

Den 14-årige cyklist brækkede ved uheldet sit skinneben, og en ambulance blev derfor tilkaldt for at køre ham på hospitalet.

Den 80-årige bilist blev efterfølgende sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.


Uoverensstemmelse på bibliotek, Gentofte Klokken 18.10 opstod der en uoverensstemmelse mellem en 55-årig mand og fem 16-17-årige mænd på Vangede Bibliotek. En patrulje kørte til stedet, hvor gemytterne blev dæmpet, og partnere kunne gå hver til sit.


Butikstyveri, Farum En mand tog klokken 18.36 penge fra kassen i Irma på Farum Bytorv, inden han løb fra stedet med retning mod Fakta. En patrulje blev derfor sendt til stedet, men manden var ikke længere at finde i området.

Manden beskrives som: kraftig af bygning, ca. 30 år, muligvis skaldet eller iført lys kasket. Iklædt sort og hvidt tøj.


Mistænkeligt forhold, Allerød Klokken 19.51 indløb der anmeldelse om, at der blev lyst med lommelygter i en have på Ålekæret. En patrulje kørte til stedet og runderede i området, men der blev ikke udfundet nogen personer, som kunne sættes i forbindelse med hændelsen.


Indbrud i fritidshus, Gilleleje Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 20.27, var en person i gang med at lyse ind ad vinduerne i et fritidshus på Nordvænget. En patrulje kørte mod stedet og kiggede efter gerningsmanden, som dog ikke længere befandt sig i området. Det kunne efterfølgende konstateres, at gerningsmanden havde brudt et vindue op og fra stedet havde stjålet to designerstole.


Indbrud på kirkegård, Gentofte Klokken 06.56 indløb der anmeldelse om, at der mellem klokken 00.00 og 01.30 havde været indbrud i administrationsbygningen på Mariebjerg Kirkegård. Der havde været indstigning på stedet ved rudeaflistning, og der var stjålet seks computerskærme.

Indbrud anmeldt den 7. - 8. november 2019 i Nordsjællands politikreds

Kilde: Nordsjællands Politi