Døgnrapport d. 08-11-2019

lørdag 09. nov, kl. 04:48

Fra døgnrapporten: færdselsuheld i Hobro, spritbilist anholdt i Vrå, indbrud i Sæby, Aalborg Øst & Hjørring

Hobro – 75-årig spritbilist forårsagede færdselsuheld På Skivevej i Hobro skete et færdselsuheld mellem to personbiler. Det skete torsdag den 7. november kl. 15:01. En 75-årig kvinde kørte frem for ubetinget vigepligt, og ramte her ind i en anden personbil. En patrulje ankom hurtigt til stedet, hvor de heldigvis kunne konstatere, at der ingen personskade havde været i uheldet. Der var udelukkende materielle skader. Efter deres ankomst fattede Patruljen desuden mistanke til, at den 75-årige kvinde var påvirket. En alkometertest understregede dette, hvorfor det blev tydeligt, at færdselsuheldet var sket på grund af spritkørsel. Den 75-årige spritbilist blev derfor sigtet og anholdt for spritkørsel.

Vrå – 16-årig spritbilist sigtet og anholdt Fredag den 8. november kl. 01:43 blev en personbil standset til et rutinetjek på Smidstrupvej i Vrå. Da patruljen henvendte sig til føreren af bilen, blev han instrueret i at vise sit kørekort, hvilket han ikke kunne. Føreren af bilen var nemlig en 16-årig dreng, der selvfølgelig ikke havde erhvervet et kørekort endnu. Derudover fattede patruljen også mistanke til, at den 16-årige dreng var påvirket. En alkometertest understregede, at hans promille var over de tilladte 0,5. Drengen blev derfor sigtet og anholdt for spritkørsel såvel som kørsel uden førerret.

Hjælp os med at stoppe spritkørsel Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet.
Fortæl ham/hende, at du har det skidt med, at han/hun kører. Forsøg at tale ham/hende fra at køre og tag evt. bilnøglerne. Allier dig med andre, så I er flere, der kan støtte hinanden. Ring efter en taxa og lån evt. ham/hende penge til taxaen. Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket. Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114. Læs mere på: sikkertrafik.dk/.../stop-spritkørsel


Aalborg Øst – flere skabe og skuffer gennemrodet ved indbrud i privat bolig Torsdag den 7. november kl. 12:30-18:35 blev en privat bolig udsat for indbrud. Det skete på Tornhøjparken i Aalborg Øst. Indbrudstyven fik adgang til huset på ukendt vis. Der var tydelige spor af færden i flere rum i huset, da tyven havde åbnet flere skabe og skuffer. Intet er dog meldt stjålet på nuværende tidspunkt. Tyven forlod gerningsstedet gennem en bryggersdør.


Har du set mistænkelig færden på Tornhøjparken i Aalborg Øst? Kontakt politiet på 114.
Sæby – diverse smykker stjålet ved indbrud i privat bolig Mellem mandag den 4. november kl. 12:00 og torsdag den 7. november kl. 13:45 blev en privat bolig udsat for indbrud i Sæby. Indbrudstyven brød et vindue op med et 40 mm koben, hvorfra han/hun fik adgang til resten af huset. Der var tydelige spor af færden i hele huset. Blandt de stjålne genstande var kontanter og diverse smykker. Tyven forlod gerningsstedet gennem en terrassedør.


Har du set mistænkelig færden i forbindelse med sagen? Kontakt politiet på 114.
Hjørring – terrassedør brudt op ved indbrud i privat bolig En privat bolig i den nordlige del af Hjørring blev udsat for indbrud mellem onsdag den 6. november og torsdag den 7. november kl. 13:00. Indbrudstyven fik adgang til huset gennem en terrassedør, der blev brudt op med et ukendt redskab. Blandt de stjålne genstande var kontanter fra en skål på et køkkenbord. Tyven forlod gerningsstedet gennem terrassedøren.


Har du set mistænkelig færden i forbindelse med sagen? Kontakt politiet på 114.
Hent Nabohjælps app og forebyg op mod hvert 4. indbrud Nabohjælp er en af de mest effektive metoder til at undgå indbrud. Faktisk så effektiv, at det forebygger op mod hvert 4. indbrud.
Med Nabohjælps nye, gratis app er det blevet endnu nemmere at være nabohjælper.
Du får mulighed for at se, hvem i nabolaget, der er med i Nabohjælp. Du kan arrangere Feriehjælp med betroede naboer . Du kan skrive, læse og kommentere advarsler i dit nabolag. Du og dit nabolag kan koordinere en fokuseret indsats, hvis der er tyve på spil. Du kan spørge nabolaget om alt, hvad naboskabet rummer. Du får mærker til postkassen, så alle kan se, du er med. Læs mere på nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app:
Download i App Store
Download i Google Play
Følg os på Twitter og Facebook.

Kilde: Nordjyllands Politi