Døgnrapport d. 14-11-2019

torsdag 14. nov, kl. 20:46

Uddrag af døgnrapporten 13. - 14. november 2019

Indbrud i hospital, Hillerød Klokken 07.40 blev det anmeldt fra Hillerød Hospital, at der imellem tirsdag klokken 19.00 og onsdag klokken 07.30 havde været indbrud i en afdeling, hvor tre vinduer var brudt op, hvorefter en eller flere ukendte gerningspersoner havde stjålet tablets, spillekonsoller og bærbare pc’er.

Indbrud i forretning, Frederikssund Klokken 08.58 blev det anmeldt fra butikken Kirppu, at der imellem tirsdag klokken 18.40 og onsdag klokken 01.30 havde været indbrud i butikken, idet en eller flere ukendte gerningspersoner havde opbrudt bagdøren, hvorefter der var blevet stjålet nogle rammer sodavand. Indbrud i restaurant, Lyngby Klokken 10.56 blev det anmeldt fra restauranten Letz Sushi, at der imellem tirsdag klokken 23.0 og onsdag klokken 10.00 havde været indbrud i restauranten, idet en eller flere ukendte gerningspersoner på ukendt vis havde skaffet sig adgang, hvorefter et pengeskab var blevet skåret op, og indholdet derfra var blevet stjålet. Bortvisning af person, Hellerup Klokken 11.44 anmeldte en togfører fra et kystbanetog kørende mod København, at en mand skulle være ubehagelig over for nogle andre passagerer. En patrulje blev sendt til Hellerup Station, hvor manden blev bortvist fra toget. Indbrud i forretning, Skibby Klokken 11.59 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 15.00 og onsdag klokken 06.57 havde været indbrud i en tom butik på Bymidten.
Indbrud, Gentofte Klokken 12.45 anmeldte en 48-årig kvinde fra Gentofte, at hun netop havde set en mistænkelig mand iklædt håndværkertøj luske rundt på Søtoften. Kvinden bemærkede, at manden var forsvundet ind ved et hus, og hun gik derfor snarrådigt hen til huset og ringede på for at kontrollere, at alt var, som det skulle være. Efter at have ringet på kiggede kvinden rundt om hjørnet, hvor hun kunne se manden stikke af. Efterfølgende kunne hun konstatere, at der var smadret en kælderdør, og kvinden fik altså stoppet et indbrud med sin snilde og en ringeklokke. Stærkt arbejde!

En hundepatrulje blev sendt til stedet for at gå spor, men den fremmede mand blev ikke udfundet.

Tyveri fra taske, Frederikssund Klokken 13.48 anmeldte en 55-årig kvinde fra Jægerspris, at hun netop havde opdaget, at hendes pung manglede fra det indkøbsnet, hvor pungen havde ligget den sidste halve time, imens hun havde handlet i Lidl.

Tyveri fra personbil, Lyngby og Klampeborg Klokken 16.13 anmeldte en 25-årig kvinde fra Kastrup, at hun netop var kommet tilbage til sin bil, der den seneste time havde holdt parkeret ved Lyngby Kulturhus, og at der nu var smadret en rude i bilen, hvorefter en eller flere ukendte gerningsmænd havde stjålet hendes rygsæk indeholdende diverse ID-kort, kreditkort og en computer.

Samme type anmeldelse indløb klokken 16.35 fra en 54-årig mand fra København, hvis bil netop havde holdt parkeret i 20 minutter på Enghavevej i Klampenborg. Herfra var der stjålet to computere.

Klokken 16.51 anmeldte en 41-årig mand fra Kvistgård, at også hans bil, der havde holdt parkeret på Enghavevej, imellem klokken 15.30 og 16.30 havde fået smadret en rude, hvorefter der var blevet stjålet en taske fra bilen indeholdende en computer.


Narkokørsel, Charlottenlund Klokken 19.00 blev en 22-årig mandlig bilist fra Gentofte standset på Lindegårdsvej. Ifølge et narkometer havde den 22-årige formentlig kørt bil under indflydelse af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel.


Besiddelse af stoffer, Frederikssund På Bakkegade henvendte en patrulje sig klokken 21.50 til en 25-årig mand fra Skibby. Her konstaterede patruljen, at han var i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.


Mand bortvist fra tog, Kgs. Lyngby Omkring klokken 22 blev det anmeldt, at en mand i et s-tog kørende i retning mod Hillerød generede de andre passagerer i toget. En patrulje kørte til Lyngby Station, hvor de fik kontakt til manden, som blev bortvist fra toget.

Der er ikke tale om samme person, som tidligere på dagen blev bortvist fra et tog på Hellerup Station.


Besiddelse af stoffer, Nivå En patrulje konstaterede klokken 00.38, at der lugtede af hash fra et køretøj, som holdt parkeret på Niverød Kongevej. Patruljen henvendte sig derfor til personerne, som sad i bilen, og visiterede dem. Den ene af passagerne i bilen, en 22-årig mand fra lokalområdet, blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

Indbrud anmeldt den 13. - 14. november 2019 i Nordsjællands politikreds

Kilde: Nordsjællands Politi