Døgnrapport d. 02-12-2019

mandag 02. dec, kl. 17:48

Døgnrapport

Overtrædelse af hundeloven
I forbindelse med en hundeluftning fredag den 29. november kl. 0800 blev en hund i snor overfaldet af en anden hundelufters fem løse hunde, som løb løs på Skramman i Rø. Der skete heldigvis ingen skade på den overfaldne hund, som dog blev bidt flere gange. Overfaldet indbragte en sigtelse for overtrædelse af hundeloven til hundeejeren, som tydeligvis ikke havde styr på sine hunde.

Tyveri af granitfliser
I tiden fra søndag den 10. november til torsdag den 28. november er der fra en adresse på Hellig Kilde i Svaneke stjålet ni granitfliser, som stod langs husmuren på en ejendom. Har du oplysninger i den anledning, hører politiet meget gerne fra dig på 114.

Vold i nattelivet
En 17 årig mand blev lørdag den 30. november ved 0430-tiden overfaldet af to jævnaldrende mænd, som havde givet ham slag i ansigtet, hvilket havde resulteret i en flækket underlæbe. Heldigvis var en politipatrulje i umiddelbar nærhed, så det lykkedes at sikre identitet på både vidner og gerningsmænd.

Hærværk
En mørkeblå Skoda Octavia blev ved midnatstid mellem fredag den 29. november og lørdag den 30. november ramt af en kastet ølflaske, som landede på frontruden, der blev knust. Politiet hører meget gerne fra dig på 114, hvis du har oplysninger omkring hændelsen.

Overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer
En 29-årig mand fra Østermarie blev søndag ved 0330-tiden truffet af en politipatrulje ved Store Torvegade i Rønne med en joint i hånden. Det udløste en bøde samt ransagning af bopælen, hvor der blev fundet et par gram hash.

ATK
Fredag den 29. november holdt målebilen godt fire timer på Nexøvej udenfor Åkirkeby i 80 km zonen. Det blev til seks målinger, hvor 111 km/t udløste et klip i kørekortet.

Kilde: Bornholms Politi