Stort antal designermøbler stjålet i Herning

tirsdag 03. dec, kl. 11:23

				Midt- og Vestjyllands Politi modtog tirsdag morgen en anmeldelse om, at der var blevet stjålet over hundrede designermøbler, heriblandt 97 Fritz H...

Midt- og Vestjyllands Politi modtog tirsdag morgen en anmeldelse om, at der var blevet stjålet over hundrede designermøbler, heriblandt 97 Fritz Hansen stole af typen Myren, 11 Nanna Ditzel stole og fire Fritz Hansen cafeborde fra Aarhus Universitet i Herning, Birk Centerpark, natten mellem den 2. og 3. december.

Der er ikke umiddelbart tegn på indbrud i bygningen. Det er derfor uvist, hvordan tyvene har skaffet sig adgang til bygningen.
Politiet vil gerne i kontakt med borgere, der har set personer, køretøjer eller noget tredje i og omkring Birk Centerpark natten mellem den 2. og 3. december. Borgere, der har oplysninger i relation til sagen, kan ringe til politiet på tlf. 114.

Politiet opfordrer borgere til at kontakte politiet, hvis de ser, at de omtalte møbler bliver sat til salg.

Hvis du bliver tilbudt stjålne varer Som køber skal man altid være opmærksom på, at man ikke gør sig skyldig i hæleri ved at købe stjålne genstande.
Tænk dig om! Er tilbuddet for billigt? Er det for godt til at være sandt? Undersøg sælgers identitet. Spørg eventuelt efter ID Er der noget mistænkeligt ved annoncen? Hænger historien sammen? Tag ingen chancer, hvis du er i tvivl! Kontaktperson for pressen Politikommissær Erik Kristensen, tlf. 51548703

Kilde: Midt- og Vestjyllands Politi