Døgnrapport d. 14-02-2020

fredag 14. feb, kl. 20:56

Fra døgnrapporten: Aalborg mand anholdt for spritkørsel. Indbrud i Løgstør. Nørresundby mand anholdt for narkokørsel.

Nordjyllands Politi – Lastbilkontrol i Herning Tungvogncenter Nord (TCN) ved Nordjyllands Politi afviklede 6. og 7. februar 2020 en lastbilkontrol i industriområdet Hipark ved Herning.
Klik her for at læse Nordjyllands Politis nyhedsopslag fra den 12. februar 2020

Aalborg Øst – 40-årig spiritusbilist anholdt En 40-årig mand blev sigtet og anholdt for spirituskørsel kl. 09:55 i Aalborg Øst torsdag den 13. februar. Manden kom kørende i sin personbil, da en patrulje standsede ham til et rutinetjek. Patruljen henvendte sig til manden, hvorved de fik mistanke til spirituskørsel. Manden blev instrueret i at deltage i en alkometertest. Testen gav udslag, da mandens promille viste 0,64. Han blev derfor sigtet og anholdt for spirituskørsel.

Stop spritkørsel – sådan hjælper du os med at stoppe spritkørsel: Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet. Fortæl ham/hende, at du har det skidt med, at han/hun kører. Forsøg at tale ham/hende fra at køre og tag evt. bilnøglerne. Allier dig med andre, så I er flere, der kan støtte hinanden. Ring efter en taxa og lån evt. ham/hende penge til taxaen. Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket. Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114. Læs mere på: sikkertrafik.dk/.../stop-spritkørsel


Løgstør – elværktøj og rotationslaser stjålet ved indbrud i privat bolig En privat bolig i Løgstør blev udsat for indbrud mellem tirsdag den 11. februar kl. 08:00 og onsdag den 12. februar kl. 13:40. Indbrudstyven fik adgang til huset ved at knuse ruden i et kældervindue. Blandt de stjålne genstande var elværktøj og en rotationslaser. Tyven forlod formodentlig gerningsstedet gennem det knuste kældervindue.


Har du set mistænkelig færden i Løgstør? Kontakt politiet på 114.
Bestil et foredrag om indbrud og indbrudsforebyggelse Du kan anmode politiet om at holde et foredrag, fx om kriminalitet i jeres
lokalområde, hvordan I bedst sikrer jer mod indbrud, it-kriminalitet, tricktyveri
m.v.

Foredrag skal som udgangspunkt bestilles senest en måned før afholdelse.

Følg dette link for at bestille et foredrag: politi.dk/.../bestil-et-foredrag

Vær opmærksom på, at du ikke kan bestille et foredrag på fx folkeskoler og gymnasier, da dette ligger i regi af SSP-samarbejdet. Hvis du er lærer på en folkeskole e.l. og gerne vil have en politibetjent ud i din klasse og holde et foredrag, skal du i stedet kontakte din lokale SSP-repræsentant på skolen og forhøre dig om mulighederne.


Nørresundby – 19-årig narkobilist anholdt En 19-årig mand blev sigtet og anholdt for narkokørsel i Nørresundby torsdag den 13. februar om aftenen. En patrulje standsede mandens personbil grundet mistanke til narkokørsel, da det var blevet anmeldt, at man havde set manden i den pågældende personbil ryge en joint, mens han kørte bil.

Patruljen henvendte sig til føreren af bilen, den 19-årige mand. Ganske rigtigt var der en kraftig lugt af hash fra køretøjet. Manden oplyste, at han lige havde røget en joint. Han blev derfor sigtet og anholdt for kørsel med euforiserende stoffer. Patruljen kørte ham derefter til skadestuen for at få udtaget en blodprøve.


Følg os på Twitter og Facebook @NjylPoliti.

Kilde: Nordjyllands Politi