Døgnrapport d. 27-02-2020

torsdag 27. feb, kl. 17:05

Fra døgnrapporten: Lov om euforiserende stoffer, færdseluheld med spiritus, indbrud i villa, spirituspåvirket bilist kørte for stærkt og var frakendt førerretten

Lov om euforiserende stoffer Onsdag aften kort før midnat standsede politiet et køretøj på En p-plads i Nørresundby. Ved nærmere ”eftersyn” af bilens fører og passager vedkendte passageren i køretøjet sig ejerskabet af ca. 2 gram skunk. Det blev konfiskeret, og han kan nu se frem til at modtage en bøde for forholdet.

Færdselsuheld med spirituspåvirket bilist Onsdag aften kl. 1928 skete der et færdselsuheld på Hirtshalsmotorvejen i nordgående retning ved Bjergby afkørslen. Et norsk indregistreret køretøj blev påkørt bagfra af en andet køretøj der øjensynligt kørte med høj fart. Efter påkørslen kørte vedkommende af vejen, og påkørte et metalhegn. Det viste sig efterfølgende, at føreren af det bagfra kommende køretøj, var påvirket af spiritus. Han blev tilset på skadestuen, hvor der samtidigt blev udtaget en blodprøve med henblik fastlæggelse af promillen.

Indbrud i villa I en kort periode på 3 timer onsdag eftermiddag, blev der lavet indbrud i en villa på Kærvej i Aalborg. Forurettede var hjemme under indbruddet. Gerningsmanden er kommet ind i huset via åbentstående dør. På trods af forurettedes tilstedeværelse i huset lykkedes det gerningsmanden at slippe af med 2 PH-lamper fra huset.

Spirituspåvirket bilist kørte for stærkt, og var frakendt førerretten Onsdag aften kl. 1939 foretog politiet hastighedskontrol på Skagensvej v. Ålbæk. Her blev der standset en bil, der havde kørt med mindst 108 km/t, skønt man højest må køre 80 km/t på stedet. Ved henvendelsen til føreren kunne politiet konstatere, at føreren var så påvirket af spiritus, at han alene af den grund ikke måtte køre bil. Han var i forvejen frakendt førerretten.


Kilde: Nordjyllands Politi