Døgnrapport d. 31-07-2020

fredag 31. jul, kl. 23:03

Fra døgnrapporten: narkopåvirket bilist anholdt i Hjørring. Indbrud i Aalborg SØ & Helberskov.

Coronasmitte.dk – Coronavirus/covid-19 i Danmark De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/COVID-19 på coronasmitte.dk. Hvis du ikke finder svar på siden, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på: 7020 0233.
Læs mere på coronasmitte.dk

Nordjyllands Politi – Udlændingeekspeditionen i Nordjyllands Politi lukker Den 31. juli 2020 er sidste åbningsdag i Udlændingecenterets ekspedition på Aalborg Politigård. Udlændingemyndighederne overtager fra 1. august 2020 ekspeditionens opgaver.
Læs mere i Nordjyllands Politis nyhedsopslag fra den 31. juli 2020

Nordjyllands Politi – Midlertidigt hotspot i Jomfru Ane Gade Nordjyllands Politi indfører i den kommende weekend, fredag d. 31. juli og lørdag d. 1. august 2020, et midlertidigt såkaldt hotspot, som gælder i Aalborg festgade, Jomfru Ane Gade. Endvidere opsættes skiltning.
Læs mere i Nordjyllands Politis nyhedsopslag fra den 30. juli 2020

Hjørring – narkopåvirket bilist anholdt Kørsel under påvirkning af stoffer – dét blev en bilist sigtet og anholdt for i Hjørring.

Bilisten kom kørende ad Parallelvej, da en patrulje standsede bilen til kontrol. Betjentene fik her mistanke til påvirket kørsel, da de mødte bilens fører. Derfor instruerede de bilisten i at deltage i en narkometertest.

Testen gav udslag: manden var formodentlig påvirket af euforiserende stoffer.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer, hvorefter de tog bilisten med til skadestuen for at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.

Anholdelsen fandt sted torsdag den 30. juli om formiddagen.

Aalborg SØ – indbrud i bolig Et indbrud fandt sted på Aresvej i Aalborg SØ mellem torsdag den 23. juli kl. 12:00 og torsdag den 30. juli kl. 10:35.

Indbrudstyven smadrede en rude, hvorefter man klatrede ind i stuen. Gerningsmanden gennemrodede hele huset for værdier ved at åbne diverse skabe og skuffer.

Tyven forlod derefter gerningsstedet på ukendt vis. Der er på nuværende tidspunkt endnu ikke overblik over de stjålne genstande.


Har du set mistænkelig færden på Aresvej i Aalborg SØ? Kontakt politiet på 114.
Når du er ude af huset, slår indbrudstyven til
– hent Nabohjælps app og forebyg hvert 4. indbrud Nabohjælp er en af de mest effektive metoder til at undgå indbrud. Faktisk så effektiv, at det forebygger op mod hvert 4. indbrud. Med Nabohjælps nye, gratis app er det blevet endnu nemmere at være nabohjælper.

Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

Helberskov – hyndeboks og vipstole stjålet fra terrasse En indbrudstyv slog til på en adresse i Helberskorv i tidsrummet mandag den 27. juli kl. 10:00 og torsdag den 30. juli kl. 17:00.

Tyven stjal blandt andet en hyndeboks, to vipstole med bord og en hjørnesofa fra en terrasse. Gerningsmanden klippede også hængelåsen til et skur over, men der er på nuværende tidspunkt ikke overblik over, om der blev stjålet noget herfra.

Indbrudstyven forlod derefter gerningsstedet.


Har du set mistænkelig færden i Helberskov? Kontakt politiet på 114.
Følg Nordjyllands Politi på: Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Kilde: Nordjyllands Politi