Østjyllands Politi fortsætter øget patruljering og tilsyn

mandag 10. aug, kl. 09:49

Fredag aften var der så mange mennesker, der lå tæt på Saksild Strand øst for Odder, at Østjyllands Politi valgte at oprette et hotspot på stedet. Det vil sige, at der nu er fire hotspots i Østjylland, som politiet har ekstra fokus på, og hvor der hurtigt kan blive indført et opholdsforbud.

De fire steder er:

• Saksild Strand
• Den spanske Trappe, Immervad i Aarhus
• Stranden Den Permanente i Aarhus
• Stranden Bellevue i Aarhus

Østjyllands Politi har hen over weekenden løbende lavet tilsyn med de fire hotspots og haft ekstra patruljer ude for at vejlede de mange mennesker, der opholdt sig udenfor i det gode vejr.

”Overordnet set er vores oplevelse, at østjyderne har været gode til at holde afstand og respektere myndighedernes retningslinjer. Der er rigtig mange, som tog på stranden lørdag og søndag, men generelt holdt folk sig i mindre grupper og på afstand af hinanden. Vi håber og forventer, at borgerne fortsætter med at tænke sig om og lader være med at forsamle sig alt for tæt, ” siger chefpolitiinspektør Klaus Arboe.

Øget opmærksomhed på høj musik Østjyllands Politi vil den kommende tid fortsat have ekstra patruljer på gaden for at føre tilsyn med de fire hotspots, der er oprettet i Østjyllands politikreds og holde øje med de steder, hvor mange mennesker forsamler sig.

Politiet vil fortsat også have øget opmærksomhed på alt for høj musik, der generer andre mennesker.

”Vi har igen i weekenden fået rigtig mange anmeldelse om folk, der har højttalere med på strande og i parker og skruer så højt op, at det er voldsomt belastende for andre. Tag nu hensyn til hinanden og hold lydstyrken nede. Du risikerer en bøde og at få beslaglagt dit anlæg, hvis du ikke kan finde ud af at skrue ned, ” siger Klaus Arboe.

Kilde: Østjyllands Politi