Døgnrapport d. 10-08-2020

mandag 10. aug, kl. 19:43

Fra døgnrapporten: patrulje slukkede for musikken. Spiritusbilist anholdt. Narkopåvirkede bilister anholdt.

Coronasmitte.dk – Coronavirus/covid-19 i Danmark De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/COVID-19 på coronasmitte.dk. Hvis du ikke finder svar på siden, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på: 7020 0233.
Læs mere på coronasmitte.dk

Rigspolitiet – Politiet melder klar til skolestart med landsdækkende indsats Mandag starter mange tusinde børn i skole. I den forbindelse gennemfører politiet en landsdækkende indsats koncentreret om skoleveje med fokus på den trafikale adfærd, hastighed samt overholdelse af brug af sikkerhedssele.
Læs mere på politi.dk

Aalborg – patrulje slukkede for musik fra Østre Anlæg Høj musik til gene for nabolaget omkring Østre Anlæg i Aalborg – dét blev anmeldt til Nordjyllands Politi lørdag den 8. august om aftenen.

Anmelder havde forsøgt at at bede festens personer om at skrue ned.
Dét gad festens personer dog ikke, hvorfor anmelder var nødt til at tage kontakt til politiet.

En patrulje ankom derfor kort efter til området, hvor de tog kontakt til festens personer.

Efter en kort snak slukkede festens personer for musikken. Der faldt derefter ro på i området.

Husk at vise hensyn på offentlige arealer Naboerne til offentlige områder som fx parker er sjældent i festhumør 24/7 – og dér er desværre ofte fest i alle døgnets timer.
Det er fuldt ud forståeligt, at du/I er nødt til at feste andre steder end normalt, når jeres yndlingssteder er lukkede, og der ingen festivaller er i år. Men husk nu at vise hensyn til de omkringboende – skru ned for musikken, og husk at rydde op efter jer.

På forhånd tak for omtanken.

Er du selv udsat for musik til gene fra et offentligt område? Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken.
Det virker ofte, da de unge sjældent er ude på at genere.

Men virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på 1-1-4.
Servicecenteret er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.


E45 Aalborg – spiritusbilist anholdt Lørdag den 8. august om eftermiddagen kom en personbil kørende ud ad Limfjordstunnelen i Aalborg.

En patrulje lagde her mærke til bilen, og betjentene besluttede sig for at udføre kontrol med bilens fører.

Politiet standsede derfor bilen.
Ved mødet med føreren af bilen fik betjentene mistanke til, at bilisten muligvis var påvirket. Derfor instruerede de bilisten i at deltage i en alkometertest.

Desværre var bilistens promille for høj – testen viste, at bilisten formodentlig havde indtaget alkohol i sådan et omfang, at vedkommendes promille var over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel.


Sådan hjælper du os med at stoppe spritkørsel Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet og tag evt. bil/knallertnøglerne. Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket. Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114. Læs mere på sikkertrafik.dk


Hjørring – formodet narkopåvirket bilist anholdt Fredag den 7. august om formiddagen stansede politiet en personbil til kontrol på Frederikshavnsvej i Hjørring.

Betjentene traf her føreren af bilen, som viste sig at være en 28-årig mand.

Politiet fattede mistanke til påvirket kørsel, hvorfor de instruerede manden i at deltage i en narkometertest.

Testen gav desværre udslag: manden havde tilsyneladende kokain i blodet, mens han kørte bil.

Derfor sigtede og anholdt politiet den 28-årige mand for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. Manden blev derefter kørt til skadestuen med henblik på at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.


Sindal – bilist anholdt for påvirket kørsel Kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer – dét blev en 38-årig mand sigtet og anholdt for fredag den 7. august om eftermiddagen i Sindal.

En patrulje kom kørende ad Bindslevvej, da de besluttede sig for at udføre en rutinekontrol med en personbil.

Her mødte patruljen den 38-årige mand.

Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede politiet manden i at deltage i en narkometertest.

Og testen gav udslag for, at manden formodentlig var påvirket af euforiserende stoffer.

Manden blev derudover sigtet for kørsel uden gældende førerret, da han i en tidligere hændelse var blevet frakendt førerretten.

Følg Nordjyllands Politi på: Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Kilde: Nordjyllands Politi