Anholdt tasketyv mistænkes for at have huseret flere steder i landet

mandag 10. aug, kl. 13:15

En kvinde fik den 4. august stjålet sin taske, mens hun spiste morgenmad ved en hotelbuffet i Kastrup. På overvågningsoptagelser kunne det konstateres, at tasketyven kørte fra stedet i en bil, der viste sig at være lejet.

Samtidig havde tyveriet slående lighed med aktuelle sager i andre politikredse. Da den mistænkte ville forlænge lejen af bilen i Vejle, blev han derfor – på foranledning af Københavns Politi – anholdt af Sydøstjylland Politi.

Ved anholdelsen blev han fundet i besiddelse af et større kontant beløb både i kroner, euro og amerikanske dollar. Efterfølgende blev hans bopæl ransaget, hvor man fandt koster fra tidligere tyverier. Herefter blev han fremstillet og er nu varetægtsfængslet i 12 dage. Manden, der er chilensk statsborger, er nu sigtet for en række tyverier og dertil ulovligt ophold i Danmark.

”Det er klassisk og godt efterforskningsarbejde, som førte os på sporet af den mistænkte tasketyv, der ser ud til at have opereret i store dele af landet med samme fremgangsmåde,” siger leder af Afdelingen for berigelse i Københavns Politi, vicepolitiinspektør Lars Feldt-Rasmussen.

Kilde: Bruger efterlysning