Døgnrapport d. 16-09-2020

onsdag 16. sep, kl. 15:11

15. september 2020

FUGLEBJERG: Her sprænges!
Tirsdag formiddag fik politiet en anmeldelse om, at en borger havde fisket en granatlignende genstand op af søen ved Rejnstrupvej uden for Fuglebjerg. Forsvarets ammunitionstjeneste (EOD) blev kontaktet, og specialisterne fastslog, at der var tale om en ueksploderet mortergranat, og derfor rykkede bomberydderne ud. Trafikken på vejen blev kortvarigt standset, mens granaten blev sprængt.

NYKØBING: 17-årig på ulovlig knallert
Politiet standsede tirsdag klokken 12.13 en 17-årig fyr fra Frederikssund, der kørte på en knallert på Brovejen i Nykøbing. Det gik lidt hurtigt, og et tjek af knallerten på politiets rullefelt dokumenterede da også, at den kunne køre en del hurtigere end tilladt. Derfor blev knallerten taget med til nærmere undersøgelse, og den 17-årige blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert.

NYKØBING: To sigtet for butikstyveri
Tirsdag klokken 15.16 fik politiet en anmeldelse om, at to mænd havde stjålet en jakke og nogle T-shirts fra en tøjbutik i Østergågade i Nykøbing. Det lykkedes ikke at tilbageholde tyvene, som dog tilbageleverede det stjålne tøj til forretningen. Tyvene blev efter vidneforklaringer kort efter anholdt på Garverstræde. Det var en 19-årig mand fra Nykøbing og en 20-årig mand fra Sakskøbing, og de blev begge to sigtet for butikstyveri. De blev afhørt på stedet og løsladt umiddelbart efter.

KORSØR: Adskillige klip til trafikanterne
Onsdag aften var færdselspolitiet igen på banen med hastighedsmålinger i Korsør. Mellem klokken 17.54 og 18.46 blev laseren stillet op på Tårnborgvej, og 32 køretøjer blev kontrolleret. En blev målt til at køre 30% for hurtigt og fik dermed sit tredje klip i kørekortet inden for tre år. Det betyder, at førerretten bliver inddraget, og at bilisten skal bestå en kontrollerende køreprøve for at få sit kørekort igen. Desuden kommer der til bøde til. En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen.
Fra klokken 18.55-19.24 fortsatte kontrollen på Halskovvej. 12 køretøjer blev standset og kontrolleret, og en enkelt blev sigtet for at køre mere end 30% for hurtigt, hvilket også giver et klip i kørekortet.
Fra klokken 20.00-21.22 var politiet på Skovvej, hvor 67 køretøjer blev standset og kontrolleret. Syv blev sigtet for at køre mere end 30% for hurtigt, og de får alle et klip i kørekortet. En enkelt blev mål til svimlende 119 km/t. Hastighedsbegrænsningen er 60 km/t, og det giver en betinget frakendelse af kørekortet.INDBRUD
Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelse om indbrud i privat beboelse:

By Vej Type Tidsrum Udbytte Vordingborg Vester Vråvej Landejendom Tirsdag klokken 09.15 – 20.10 Intet stjålet
HASTIGHEDSKONTROLLER
Politiet har i det forgangne døgn haft en enkelt hastighedskontrol:

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip Nykøbing Gedservej Tirsdag klokken 13.57-20.00 ATK – bestilt færdselskontrol 281 6 50 km/t 63 km/t -

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.PÅVIRKEDE TRAFIKANTER
I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for Vordingborg Brovejen Tirsdag klokken 12.04 45-årig mand fra Nykøbing F. Spirituskørsel Næstved Venstre Ringvej Tirsdag klokken 22.48 26-årig kvinde fra Slagelse Spirituskørsel Næstved Holmevej Tirsdag klokken 14.55 33-årig mand fra Slagelse Narkotikakørsel
Kilde: Sydsjællands og Lollands-Falsters Politi