Døgnrapport d. 15-10-2020

torsdag 15. okt, kl. 13:40

Uddrag af døgnrapporten


Storm på Bornholm
Stormen i går, der især gik ud over østkysten, gav flere væltede træer rundt om på øen. Politiet måtte sammen med Beredskabsstyrelsen afspærre store områder på havnene i Allinge og Gudhjem, hvor de store bølger kastede sten op på land.

Færdsel
Onsdag morgen blev en 40-årig mand standset i bil på Ellebyvej, da bilen blev målt til at have kørt mindst 114 km/t, selvom hastighedsgrænsen er 80 km/t på strækningen. Han får også en sigtelse for at have kørt bil, selvom han er frakendt kørekortet, og ejeren af bilen er sigtet for at have overladt køretøjet til ham, selvom hun vidste, at han var frakendt førerretten.

En 26-årig mand blev kontrolleret, da han onsdag formiddag ankom med færgen i en varebil med stor påhængsvogn. Han havde ikke kørekort til kategorien E - stor påhængsvogn og fik en bøde på stedet, inden han kunne fortsætte uden påhængsvogn.

ATK-bilen målte onsdag på Rønnevej ved Nylars, der er en fokusstrækning, og dermed er der opsat skiltning om fartkontrol. Alligevel havde 2 bilister for meget fart på i 70 km-zonen - højeste hastighed blev målt til 88 km/t.
Dernæst gik turen til Birgersvej i Aakirkeby. 7 kørte stærkere end de tilladte 50 km/t - højeste hastighed var her 62 km/t. Endelig blev der målt på Munch Petersensvej i Rønne i 50 km-zone. Her kørte 9 bilister for hurtigt - højeste hastighed blev målt til 72 km/t, og 2 bilister kan forvente en hilsen fra politiet.Kilde: Bornholms Politi