Døgnrapport d. 16-10-2020

fredag 16. okt, kl. 17:53

Uddrag fra Københavns Vestegns Politis døgnrapport

Efterlysning af mand mistænkt for vold i Bagsværd
Københavns Vestegns Politi efterlyser en yngre mand som mistænkes for at have udsat en anden mand for slag i ansigtet under diskussion om opførsel i trafikken den 20. maj 2020 kl ca. 12:15 ud for Krogshøjvej 154 i Bagsværd. Manden der mistænkes beskrives som 25-30 år, 175-185 cm høj, alm. af bygning, skaldet, iført blå cykelhjelm, mørkeblå trøje, blå bukser og sorte cykelsko.
” Vi er klar over at voldforholdet ligge noget tilbage, men da vi uden held har prøvet andre efterforskningskridt, vælger vi nu at offentliggøre den mistænktes foto,” siger politikommissær Stefan Karlskov Asmussen.
Hvis du kender manden, så hører vi gerne fra dig på telefon 4386 1448.


(Privatfoto af mistænkte).Butikstyveri i Rødovre Torsdag den 15. oktober modtog vi anmeldelse om butikstyveri fra en forretning i et storcenter i Rødovre. Her var to mænd på 31 år og 37 år mistænkt for at have stjålet sodavand. Der blev sendt en patrulje til stedet og de to mænd erkendte butikstyveriet over for patruljen. De blev begge sigtet.

Påkørsel af parkeret bil ifm narkokørsel i Hvidovre Torsdag den 15. oktober kl 20:18 modtog vi anmeldelse om at en bilist havde påkørt en parkeret bil ved Bymuren i Hvidovre. Der blev sendt en patrulje til stedet og de vurderede at den 23-årige fører var påvirket af hash, hvilket han blev sigtet for.
Det er farligt at køre narko-kørsel – og derfor også dyrt. Første gang koster det som udgangspunkt en nettomånedsløn, ubetinget frakendelse af førerretten i tre år og inddragelse af førerretten straks. Anden gang kørsel udløser det som udgangspunkt 10 dages fængselsstraf.


Indbrud i Ishøj Onsdag den 14. oktober kl 1950 modtog vi anmelde om at der var blevet gået indbrud i et hus på Friisvej i Ishøj. Der blev sendt en patrulje til stedet og her oplyste ejeren at indbruddet var sket mellem tirsdag kl 18 og onsdag kl 13. Samtidig blev det konstateret at der var stjålet diverse elektronik fra huset. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner på 43861448.


Indbrud i villa i Kongens Lyngby Fredag den 9. oktober fra kl. 12 til 16.30 opbrød tyve et vindue i et hus på Stengårds Allé og tjekkede værelserne for værdier. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448.


Plettet straffeattest: Stjal for 77 kroner i butik i Glostrup Torsdag den 15. oktober kl. 16.43 kørte en politipatrulje til Glostrup Shopping Center, hvor en butiksdetektiv tilbageholdt en mand mistænkt for tyveri et supermarked. Sagen endte med, at en 31-årig mand blev sigtet for at stjæle energidrik og slik for 77 kroner. Han erkendte tyveriet, og der venter ham nu en bøde og en plet på straffeattesten.


Sigtet for at stjæle mobilholder i Glostrup Torsdag den 15. oktober kl. 18.23 kørte en patrulje til et stort supermarked på Hovedvejen, hvor en butiksdetektiv havde pågrebet en mistænkt tyv. Betjentene undersøgte sagen og rejste sigtelse mod en 44-årig mand fra Charlottenlund for butikstyveri af en mobilholder til 179 kr., hvilket han erkendte.


Indbrud i villaer i Glostrup Fra onsdag den 14. oktober kl. 16 til torsdag den 15. oktober kl. 8.30 blev vinduer brudt op til en villa på Rørsangervej og værelserne undersøgt for værdier.
Inden for samme døgn var den gal igen – denne gang på Lærkevej, hvor et vindue blev brudt op og rummene ledt igennem fra onsdag den 14. oktober kl. 18 til torsdag den 15. oktober kl. 14.
Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448.


Fiskegrejer anmeldt stjålet ved Vallensbæk Strand En fritidsfisker anmeldte onsdag den 14. oktober kl. 10.26 telefonisk, at han mandag den 12. oktober kl. 11 satte tre skrubbegarn med bøjer og lodder i farvandet ud for Vallensbæk Havn, og at det hele nu var væk.

Tyveri fra varebiler i Glostrup Onsdag den 14. oktober fra midnat til kl. 6 morgen forsøgte tyve uden held at opbryde en varebil på Rødkælkevej.
Samme aften – fra onsdag aften den 14. oktober kl. 19 – til torsdag morgen den 15. oktober kl. 7 opbrød tyve en varebil parkeret på Gadager og stjal værktøj fra kabinen.

Undgå tyveri fra firmabiler/håndværkervogne 1. Gør tyven utryg: Parkér så vidt muligt et synligt eller befærdet sted med god belysning eller overvågning2. Gør det svært for tyven: Parkér tæt mod et stakit, hæk eller mur, så adgang til vare- og bagagerum blokeres – og overvej garage3. Frist ikke tyven: Fjern synligt værktøj og andre værdigenstande. Overvej at opbevare dyrt værktøj et sikkert sted4. Gør tyvens liv surt: Mærk dit værktøj med synlig gravering eller usynlig lak og registrér dit værktøjs serienumre, tag gerne fotos5. Skræm tyven væk: Overvej videoovervågning, alarm og gps-tracking – og skilt tydeligt med det

Kilde: Københavns Vestegns Politi