Døgnrapport d. 01-12-2020

tirsdag 01. dec, kl. 21:27

Fra døgnrapporten: Færdselsuheld på motorvejen, spirituspåvirket knallertfører, indbrud i lejlighed, færdselsuheld med spiritus

Færdselsuheld på motorvejen Mandag aften kl. 1919 skete der et mindre færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Aalborg. Efter en overhaling trak en bil ind i højre vognbane. Dog lidt for tæt på den forankørende således at hun ramte traileren på den forankørende. Der skete ingen personskade ved uheldet.

Spirituspåvirket knallertfører Tirsdag morgen kl. 0647 var der en patrulje, der traf en knallertfører på Cirkle K tanken på Aalborgvej i Hobro. Det viste sig at han trods tidspunktet, var beruset i sådan en grad, at han ikke lovligt kunne køre på sin knallert. Han blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve med henblik på fastlæggelse af promillen.

Indbrud i lejlighed I perioden fra fredag eftermiddag og til mandag aften blev der lavet indbrud i en lejlighed på Ivar Huitfeldts Gade i Aalborg. Gerningsmanden havde brudt døren ind til lejligheden op på ukendt vis. Der kan være tale om, at der er anvendt rette nøgle, idet forurettede mangler en nøgle til lejligheden. Hele lejligheden var gennemrodet og der blev bl.a. stjålet en Playstation.

Færdselsuheld med spiritus Mandag aften kl. 1818 skete der et færdselsuheld på Spangkærvej i Hjørring. En personbil kørte ad Spangkærvej i sydvestlig retning mod rundkørslen. Af ukendte årsager kørte han over i modsatte vognbane og venstre om helleanlægget og hen over rabatten. Herefter påkørte han en vigepligtstavle og bilen standsede. Politiet nåede frem og kunne konstatere, at han havde en promille, der gjorde, at han ikke kunne føre bil på lovlig vis. Han blev anholdt og der blev udtaget en blodprøve. Der venter så et retsligt efterspil på køreturen og de materielle skader, der blev forvoldt.


Kilde: Nordjyllands Politi