To kvinder anholdt for at have drevet en række bordeller

tirsdag 01. dec, kl. 11:48

				Syd- og Sønderjyllands Politi har i dag ved en planlagt aktion anholdt to kvinder på 29 og 21 år fra Esbjerg. De to kvinder er sigtet for rufferi....

Syd- og Sønderjyllands Politi har i dag ved en planlagt aktion anholdt to kvinder på 29 og 21 år fra Esbjerg. De to kvinder er sigtet for rufferi.

Syd- og Sønderjyllands Politi har efterforsket sagen gennem længere tid. Politiet har kunnet konstatere, at de to kvinder har drevet en række bordeller fordelt over hele Jylland, hvor udenlandske prostituerede har modtaget kunder.
Kvinderne har fået kontakt med kunderne til bordellerne via annoncer på Internettet. Efterforskningen har vist, at de anholdte har drevet bordeller i en periode og på den måde har opnået et større økonomisk udbytte.

Ved aktionen har Syd- og Sønderjyllands Politi fået hjælp fra fire andre politikredse. Vi kan af hensyn til efterforskningen ikke i øjeblikket oplyse nærmere om, hvilke steder, assistancen er givet.

Anklagemyndigheden vil nu tage stilling til eventuel fremstilling af de to kvinder i grundlovsforhør.

Syd- og Sønderjyllands Politi kan i øjeblikket ikke oplyse yderligere.

Fakta:
Straffelovens § 233: Den, der driver virksomhed med, at en anden mod betaling eller løfte om betaling har seksuelt forholde til en kunde, straffes for rufferi med fængsel indtil 4 år.

Kilde: Syd- og Sønderjyllands Politi