Ny fond skal bekæmpe narkohandel

onsdag 02. dec, kl. 09:57

				En ny fond har set dagens lys. Fonden skal bidrage til kampen mod narkohandel, og frem til den 31. december 2020 kan der søges om legater.Fo...

En ny fond har set dagens lys. Fonden skal bidrage til kampen mod narkohandel, og frem til den 31. december 2020 kan der søges om legater.

Fonden hedder Ejner Christian Christensens fond. Ejner Christian Christensen, der boede i Ishøj, testamenterede nemlig omkring 4,7 mio. kr. til Københavns Vestegns Politi til bekæmpelse af narkohandel. Derfor har politikredsen efter en længere etableringsproces oprettet en fond til uddeling af legater i overensstemmelse med hans ønske.

”Ejner Christian Christensen har ønsket, at Københavns Vestegns Politi formidler hans værdier til glæde for andre. Det er selvfølgelig meget usædvanligt og noget vi sætter utrolig stor pris på,” siger politidirektør Kim Christiansen.

Fondens bestyrelse består af Københavns Vestegns Politis politidirektør, chefpolitiinspektør, stabschef samt næstformanden i kredsrådet (borgmester).

Nu kan legat søges
Der er ansøgningsfrist for at søge legater den 31. december 2020, og godkendte legatmodtagere får besked i starten af 2021.

Du kan læse mere og finde ansøgningsskema her: www.politi.dk/kbhvfond
I løbet af 2021 bliver en ny ansøgningsrunde annonceret. Fonden løber til 2037.

Kilde: Københavns Vestegns Politi