Døgnrapport d. 20-01-2021

onsdag 20. jan, kl. 21:35

Døgnrapport: hash konfiskeret fra knallertfører uden førerret. Nabolag kunne ikke sove pga. høj musik.

Hjørring – hash konfiskeret fra knallertfører uden førerret Tirsdag den 19. januar om eftermiddagen standsede politiet en knallert til kontrol på Nordbovej i Hjørring. Og det fik desværre konsekvenser for føreren af knallerten, en 24-årig mand.

Betjentene kunne nemlig hurtigt se, at manden ikke havde førerret til knallerten. Derudover fattede man hurtigt mistanke til, at han muligvis var i besiddelse af ulovlig narkotika. Og det viste sig, at betjentenes mistanke gav pote – knallertføreren havde nemlig 2,42 gram hash på sig.

Politiet sigtede derfor knallertføreren for kørsel uden førerret samt besiddelse af ulovlige, euforiserende stoffer. De 2,42 gram hash blev konfiskeret som bevismateriale med henblik på senere destruktion.

Aalborg C – musik til ulempe dæmpet af patrulje Onsdag den 20. januar modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse ved 02-tiden – anmelder kunne overhovedet ikke sove pga. meget høj musik fra en nabo i hans lejlighedskompleks.

En ledig patrulje i området kørte derfor til adressen, hvor man hurtigt fik kontakt til vedkommende, der lyttede til høj musik. Det viste sig at være en enkelt person, der var ved højt humør til langt ud på natten. Betjentene formanede vedkommende om ikke at genere hans naboerne med høj musik om natten, hvorefter man skruede ned for musikken. Der faldt derefter ro på i området, så naboerne kunne få sovet lidt inden solen stod på.

Ej videre i sagen.

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent Det er forståeligt, at du fester derhjemme. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

Er du selv udsat for musik til gene? Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer.

Men virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på tlf. 114. Servicecenteret er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

Aalborg C – mand spillede høj musik for åbne vinduer til gene for nabolaget Musik til ulempe – dét modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om tirsdag den 19. januar om eftermiddagen, da anmelders nabo spillede meget højt musik fra højtalere, som dagligt blev stillet i vindueskarmen for åbne vinduer. Efter sigende var der tale om et tilbagevendende problem.

En ledig patrulje kørte derfor til stedet for at tage en snak med vedkommende, der lyttede til høj musik. Musik, som desværre var til gene for hans naboer. Betjentene traf vedkommende i hans lejlighed, hvor man havde en fornuftig dialog. Beboeren, der ofte lyttede til høj musik, blev formanet om ikke at genere hans naboer med alt for høj musik. Han skruede derefter ned for musikken, og der faldt tilsyneladende ro på i området.

Ej videre i sagen.

Vester Hassing – fladskærm og smykker stjålet ved indbrud Et indbrud fandt sted på Kærsgård i Vester Hassing tirsdag den 19. januar kl. 15:00-17:30.

En ukendt gerningsmand skaffede sig adgang til en bolig på adressen på ukendt vis, hvorefter man bevægede sig rundt i størstedelen af huset. Blandt de stjålne genstande var en fladskærm og diverse smykker. Indbrudstyven forlod gerningsstedet ad en bryggersdør.

Har du set mistænkelig færden på Kærsgård i Vester Hassing? Kontakt politiet på tlf. 114.
Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

Aalborg – indbrud i kælderrum Mellem lørdag den 2. januar kl. 00:00 og søndag den 3. januar kl. 00:00 fandt et indbrud sted på Otte Ruds Gade i Aalborg. En ukendt gerningsmand klippede beslaget til en dør op, hvorefter man skaffede sig adgang til et kælderrum på adressen. Blandt de stjålne genstande var fire stk. alufælge (sommerdæk) og fem kasser med julepynt.

Har du set mistænkelig færden i forbindelse med sagen? Kontakt politiet på tlf. 114.
Brønderslev – nummerplade stjålet Mellem søndag den 18. januar kl. 20:00 og mandag den 19. januar kl. 11:00 fandt et tyveri sted på Hjørringvej i Brønderslev. En nummerplade tilhørende en personbil blev stjålet af en ukendt gerningsmand, mens bilen stod parkeret ved et hus på adressen.

Har du set mistænkelig færden på Hjørringvej i Brønderslev? Kontakt politiet på tlf. 114.
Følg Nordjyllands Politi på: Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Kilde: Nordjyllands Politi