Døgnrapport d. 21-01-2021

torsdag 21. jan, kl. 19:17

Uddrag af døgnrapport 20. - 21. januar 2021

Tyveri af minigraver, Ølstykke Klokken 08.08 blev det anmeldt, at en minigraver var blevet stjålet fra en adresse på Albusvej. Gerningstidspunktet er imellem tirsdag klokken 17.30 og onsdag klokken 07.50.

Tyveri af gasflasker, Farum Klokken 11.29 blev det anmeldt, at der omkring midnat natten til mandag var blevet stjålet 18 gasflasker fra forområdet ved Cirkle K i Farum. På overvågningen kunne det ses, at en mand ankom i en brunlig bil, muligvis Peugeot, hvorefter han klippede en lås over til stålburet indeholdende gasflaskerne, inden han læssede dem over i sin bil og kørte fra stedet. Manden beskrives som: Mand, almindelig af bygning, sort i huden. Medbragte en boltsaks.
Spirituskørsel, Frederiksværk Klokken 12.20 blev en 64-årig mandlig bilist fra Frederiksværk standset og kontrolleret på Ellevej ved Ådalsvej. Her fik han alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel. En blodprøve skal nu fastslå den eventuelle promille.

Tyveri fra varebil, Hørsholm Klokken 13.28 blev det anmeldt, at der imellem klokken 12.00 og 13.20 var blevet stjålet en taske samt andre genstande fra førerkabinen på en varebil, der havde holdt parkeret på Kirsebærvænget. Tyven var kommet ind ved at smadre ruden i den højre fordør.

Kørsel uden førerret, Kokkedal Klokken 15.09 blev en 58-årig mandlig fører af en lastbil, der stod i nødsporet i nordgående retning på Helsingørmotorvejen og læssede grus af, kontrolleret af en patrulje. Her viste det sig, at manden ikke havde kørekort i den kategori, der var påkrævet for at køre lastbilen, og han blev derfor sigtet for dette. Da han samtidig var efterlyst til fogedretten, blev han anholdt.

Blanding af kemikalier medførte udrykning, Gentofte Klokken 15.47 blev det anmeldt fra Novo Nordisk på Brogårdsvej, at der efter blandingen af nogle kemikalier nu lugtede anderledes, end der plejede efter sådan en blanding. Politi og beredskab blev sendt til stedet, mens fem personer fra bygningen blev evakueret.
Kemikaliedykkere entrerede bygningen, og det viste sig, at der var sket et hændeligt uheld under blandingen af kemikalierne, men der var ikke sket nogen skade, og der var ingen sag for politiet. Kemikalierne blev transporteret ud af bygningen, og udluftningsanlægget blev sat i gang.

Kørte uden kørekort Frederikssund: En 26-årig mand fra Frederikssund blev onsdag eftermiddag sigtet for at køre uden førerret. Manden kom kørende ad Kocksvej klokken 16.45, hvor han blev standset og sigtet for forholdet.

Tørlagt spirituskontrol Kokkedal: Der var grund til tilfredshed efter en målrettet indsats mod spirituskørsel, som blev gennemført ved Egedalsvænge mellem klokken 17.20 og 17.50 onsdag eftermiddag. Her var der nemlig ingen af de 26 bilister, der blev standset og kontrolleret, som kørte med for høj promille.

Taske med rideudstyr stjålet fra bil Værløse: Mellem klokken 18.00 og 20.00 onsdag aften er der stjålet en taske med rideudstyr fra en bil, der holdt ved Værløse Rideskole på Christianhøjsvej. Tyveriet blev anmeldt klokken 21.24 og tyven har skaffet sig adgang ved at knuse en siderude.

Sigtet for at råbe til indsatte Helsingør: Tre unge mænd i alderen 23 – 27 år fra Ballerup, Farum og København blev onsdag aften sigtet for ulovlig kontakt til fanger. De tre havde omkring klokken 22.15 stået og råbt ind til de indsatte i arresten på Prøvestensvej, og blev umiddelbart efter standset af en patrulje.

Sigtet for krænkelse af husfreden Frederiksværk: Fire unge i alderen 21-29 år blev kort før midnat onsdag aften sigtet for at krænke husfreden, da de var klatret over et hegn til et aflukket område af Auderødlejren.

Mistænkelige personer i have Græsted: To personer vakte klokken 00.54 mistanke hos en beboer på Gærdeager, som opdagede de to personer i sin have. En patrulje blev sendt afsted, men de to personer havde forladt haven, da patruljen nåede frem og var ikke at se, da patruljen efterfølgende kørte rundt i området for at finde dem.'

Brand i knallert Espergærde: Klokken 01.27 var der brand i en knallert, som stod på Ny Strandvej. Brandvæsenet kom til stedet kort efter og fik hurtigt slukket branden, der formentlig er påsat.

Forlod taxa uden at betale Hillerød: En passager forlod klokken 05.16 natten til torsdag en taxa uden at betale for at være blevet kørt til Petersborgvænget. Taxachaufføren kontaktede derfor politiet, som kørte ud til adressen, men ikke havde held til at finde passageren.

Tyveri fra bil Hillerød: Fra en BMW, der holdt på Campusvej, er der onsdag eftermiddag omkring klokken 17.00 stjålet et rat, speedometer og andre instrumenter samt interiør. Tyveriet blev anmeldt torsdag morgen klokken 06.40.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 20. - 21. januar 2021
Kilde: Nordsjællands Politi