Skudafgivelse i Aalborg – massiv efterforskning pågår

søndag 29. jan, kl. 13:22

Det oplyser vagtchef, politikommissær Thomas Ottesen.

Den sårede, en mand, er ramt af formentlig to skud, og han behandles som følge deraf på sygehuset. Hans tilstand er for nuværende ukendt, så hans situation har politiet ingen yderligere kommentarer til for nuværende.

”Vi er i øjeblikket massivt til stede med adskillige patruljer i hele Aalborg og på Vesterbro i særdeleshed. Vi har i øjeblikket afspærret området omkring gerningsstedet på Vesterbro, og det beder vi om borgernes forståelse for,” siger vagtchefen, Thomas Ottesen.

Stor efterforskning foran politiet Det skyldes, at politiet lige nu skal efterforske omstændighederne omkring skudafgivelsen massivt.

Hele hændelsesforløbet før, under og efter afdækkes grundigt, og det kræver undersøgelser på stedet af store politistyrker, ligesom der vil være politiet i området, der foretager forskellige forhøringer og andre typer af undersøgelser, for eksempel indhentelse af overvågningsmateriale eller andre informationer af betydning for sagens opklaring.

”Derfor kan vi heller ikke kommentere eller oplyse nærmere om mulige gerningspersoner eller om den sårede mand og deres relationer. Det er blandt andet dét, som vores efterforskningsskridt i sagen skal afdække,” understreger vagtchefen. ”Men det er alvorligt med skyderi i det offentlige rum. Og vi efterforsker massivt at for pågribe mistænkte. Også af den grund alene er vi massivt til stede – for at skabe tryghed for byens borgere. Alle skal vide, at vi tager massivt hånd om den her sag: Skyderi på gaden er helt uacceptabelt.”

Politiet vil være særligt synlige i hele Aalborg i mange timer fremover, mens undersøgelserne pågår.

Oplysninger skal gives på 114 Thomas Ottesen pointerer derfor også, at man meget gerne hører fra borgere, der måtte have set noget eller have andre informationer af betydning for politiets arbejde med sagen.

”Ring til os på telefon 114, hvis du har oplysninger i sagen,” lyder den klare opfordring fra politikommissæren.

Politiet har ingen yderligere informationer på nuværende tidspunkt, men så snart politiets efterforskningsskridt tilvejebringer flere validerede oplysninger, så vil politiet, efter en konkret vurdering, frigive relevante dele heraf til offentligheden.



KSN pressetelefon, 4022 1240

Kilde: Nordjyllands Politi