Døgnrapport d. 13-05-2024

mandag 13. maj, kl. 15:36

Bornholms Politi: uddrag af døgnrapporten 13. maj 2024

Færdsel Fredag eftermiddag fik en 51-årig mand fra Norge et klip i kørekortet for at køre for hurtigt på Stavelund i Rønne. Senere på dagen fik en 19-årig mand fra Rønne også et klip i kørekortet for at køre for hurtigt samme sted.

Fredag kl. 19.12 blev en 37-årig mand fra Rønne sigtet for at køre bil ad Møllegade i Rønne uden at have førerret til den. Bilens ejer blev i den forbindelse sigtet for at have overladt bilnøglerne til en person, der ikke havde kørekort.

Natten til lørdag blev endnu en bilist sigtet for kørsel uden førerret. Her var det en 17-årig ung mand fra Frederiksberg, der kørte bil uden den lovpåkrævede ledsager. Ejeren af bilen, en 64-årig mand, også fra Frederiksberg, fik en bøde for at overlade bilen til én, der ikke havde førerret.

Kl. 2.56 natten til lørdag blev en 51-årig mand fra Vestermarie stoppet på Åkirkebyvej ud for Rønne og sigtet for spirituskørsel. Han blev taget med til hospitalet for at få taget en blodprøve.

Natten til mandag kl. 4.10 fik Bornholms Politi en anmeldelse om et trafikuheld på Simblegårdsvej i Klemensker. Der var tale om et solouheld, hvor bilisten var kørt i grøften og væltet om på taget. Kvinden blev taget med til tjek på hospitalet af en ambulance, men var umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade. Bilen skønnes totalskadet.

Natteliv En 28-årig mand fra Helsinge fik natten til lørdag en bøde på Laksetorvet i Rønne for at urinere på et offentligt sted.


Brand Kl. 5.41 mandag morgen fik Bornholms Politi en anmeldelse om brand i Pinsekirken på Sagavej i Rønne. Politiet og brandvæsen rykkede ud til stedet og kunne kl. 6.42 melde om, at branden var under kontrol. Brandårsagen er pt. ukendt.

Kilde: Bornholms Politi