Døgnrapport d. 13-05-2024

mandag 13. maj, kl. 17:39

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 12.-13. maj 2024

Bil udsat for hærværk, Hillerød Klokken 07.09 blev det anmeldt, at en bil, som stod på Tolvkarlevej, var blevet udsat for hærværk. En ukendt gerningsperson har mellem lørdag aften og søndag morgen klokken 06.30 punkteret et af bilens dæk.

Tyveri fra bil, Virum Fra en uaflåst bil er der mellem lørdag aften og søndag formiddag klokken 10 stjålet fire pas, sundhedskort og kontanter. Bilen stod på Kaplevej, da tyveriet fandt sted.

Indbrud i garage, Frederiksværk Mellem lørdag aften og søndag eftermiddag klokken 12.30 er der stjålet flere kasser øl og sodavand samt diverse værktøj fra en garage på Egevej. Tyven har brudt en hængelås op for at skaffe sig adgang.

Havde kokain på sig, Frederiksværk En 21-årig mand fra Helsingør blev søndag eftermiddag omkring klokken 15 sigtet for at være i besiddelse af kokain til eget forbrug, da en patrulje traf ham på Jernbanegade.

Sigtet for tyveri, Græsted To mænd på henholdsvis 20 og 33 år blev søndag omkring klokken 20 sigtet for at have stjålet et styrthjem. Tyveriet fandt sted på Centervejen.

Kilde: Nordsjællands Politi