Døgnrapport d. 13-05-2024

mandag 13. maj, kl. 17:00

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 10. maj til den 13. maj 2024

Spritbilist anholdt Fredag eftermiddag stoppede politiet en bilist, der kom kørende ad Nordjyske Motorvej i nordgående retning ud for Hobro.

Bilisten virkede påvirket, og derfor valgte politiet at foretage en alkometertest på ham. Testen viste, at manden havde drukket alkohol over den tilladte grænse. Derfor blev han sigtet for spirituskørsel og anholdt for at få taget en blodprøve på Hobro Sygehus.


Fest lukket ned Vagtcentralen modtog sent fredag aften et opkald fra borger, der var generet af sin nabo. Borgeren fortalte nemlig, at naboen holdt fest, hvor der blev hørt meget høj musik, gæsterne skreg og råbte, og de kastede ting ud af vinduerne.

En patrulje rykkede ud til Østre Havnegade i Aalborg, hvor festen blev afholdt. Festen blev lukket ned, og gæsterne gik i byen.


Salg af stoffer i Gaden I forbindelse med at politiet patruljerede i Jomfru Ane Gade, blev en mand sigtet for at sælge narkotika.

Politiet mødte manden i indgangen til en beværtning, og han virkede påvirket. Han blev visiteret og i hans rygsæk fandt politiet 15,6 gram amfetamin og en hardball pistol med tilhørende kugler.

Ud over sigtelsen blev han meddelt forbud efter restaurationsloven de næste to år, hvilket betyder, at han ikke længere må gå i byen i blandt andet Jomfru Ane Gade.


Skoglad indbrudstyv anholdt Natten til lørdag blev flere patruljer sendt til Håndværkervej i Aalborg, idet der var et indbrud i gang på et lager.

På bagsiden af bygningen fik politiet øje på fire personer i og omkring et køretøj. De fire personer løb fra stedet, men det lykkedes en betjent at indhente en af tyvene. Han blev anholdt og sigtet for indbrud.

Tyvene var kommet ind på lageret ved først at klippe en hængelås over til en port, der var i et trådhegn omkring lageret, og derefter havde de brudt lagerdørene op.

De forsøgte at stjæle 75 skoæsker og 88 returpakker, som de havde flyttet ud til den efterladte bil. Det lykkedes heldigvis ikke, og ejeren fik skoene retur.


Medarbejder fulgte efter butikstyv Lørdag aften befandt en mand sig i et supermarked på Markedsvej i Aars. Manden stod ved kassen og bad om en pakke cigaretter. I stedet for at betale tog han dog bare pakken og forlod butikken.

En medarbejder fulgte efter manden og ringede til politiet. Politiet rykkede ud og sigtede manden for butikstyveri.


Stoffer på Sindal Marked To 19-årige blev lørdag aften sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer. De to unge mænd var på Sindal Marked, da politiet henvendte sig til dem.

Den ene mand var bleg, havde blanke øjne med små pupiller og sløret tale. Derfor blev han visiteret, og han var i besiddelse af en Xanax. Den anden mand blev også visitiret, og han var i besiddelse af 1,45 gram kokain.


Indbrud i lejlighed Natten til søndag var der indbrud i en lejlighed på Godsbanen i Aalborg. Tyven kom ind ved at bryde døren op – formegentligt med et koben.

Tyven gennemrodede hele lejligheden og stjal et dyrt ur.

Har du set noget? Kontakt politiet på 114.

Læs mere om, hvordan du indbrudssikrer din lejlighed her.

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent nabohjælps gratis app her:

Download i App Store

Download i Google Play
Spirituskørsel En kvinde blev anholdt for at køre spirituskørsel søndag aften. Hun kom kørende ad Sindalvej i Jerup, da politiet standsede hende.

En alkometertest viste, at hun var påvirket af alkohol over den tilladte grænse, hvorfor hun blev sigtet og anholdt for at køre spirituskørsel. Derudover fik hun også frataget sit kørekort.

Hvad sker der med kroppen, når du drikker alkohol? Og hvad er straffen for at køre spritkørsel? Vælg promille og køretøj og få svar her.

Følg Nordjyllands Politi på:
X @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner


Kilde: Nordjyllands Politi