Højt solskin og for høj hastighed: Politiet målte 32 overtrædelser på samme vej

tirsdag 14. maj, kl. 06:36

Syd- og Sønderjyllands Politi har løbende indsatser mod høj hastighed. Søndag blev færdslen i retning mod Esbjerg kontrolleret med ATK-vogn, og på Sædding Strandvej blev der på 5 timer registreret 1800 køretøjer, hvoraf 32 overtrådte hastighedsgrænsen på 60 km/t, som gælder på stedet.

Ud af de 32 var de 5 af overtrædelserne med klip og 2 med så høj hastighed, at det udløser en betinget frakendelse af førerretten.

Ud af overtrædelserne var 4 motorcyklister, hvoraf én fik et klip i kørekortet. Højeste hastighed blev målt til 109 km/t i bil og 98 km/t på motorcykel.

”Solen og varmen er kommet mere frem, og det giver helt naturligt en større tilstrømning af køretøjer og mennesker til og fra Hjerting Strand, men vi skal stadig passe på farten og medtrafikanterne”, siger politikommissær Anders H. Borg, som er leder i færdselsafdelingen hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

ATK-vognen holdt ikke langt fra, hvor en motorcyklist mistede livet i 2021. Der er god grund til, at Syd- og Sønderjyllands Politi opfordrer til at holde igen med farten.

Kilde: Syd- og Sønderjyllands Politi