Døgnrapport d. 15-05-2024

onsdag 15. maj, kl. 15:31

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 13. maj til den 15. maj 2024

Indbrud i fodboldklub Mandag morgen opdagede en borger, at der havde været indbrud i et klubhus på Fodboldvej i Frederikshavn.

Tyvene kom ind ved at skære låsen op til en dobbeltdør med en vinkelsliber. De stjal en havetraktor, inden de stak af igen hen over fodboldbanerne. Der var nemlig kørespor på banerne.

Indbruddet fandt sted i løbet af søndag.
Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent nabohjælps gratis app her:

Download i App Store

Download i Google Play

Hærværk mod bil Tirsdag ved middagstid modtog politiet en anmeldelse fra en borger. Kvindens bil var nemlig blevet udsat for hærværk. En person havde ridset bilen langs fronten og siden og havde sat en seddel i vinduet, hvor der stod ”Parkering på fortov forbudt” og ”Klovn, kan give ridser i lakken”.

Episoden fandt sted på Møllehusvej i Vestbjerg i løbet af mandag.


Joints fragtet fra Norge Tirsdag ved middagstid blev en norsk mand sigtet jf. lovgivningen om euforiserende stoffer. Manden skulle af færgen, der går mellem Norge og Hirtshals, da han blev opdaget i at være i besiddelse af stofferne.

I alt var der 38 joints på manden. Politiet rykkede ud, sigtelsen fandt sted, og de konfiskerede jointsne.


Narkobilist i Saltum På trods at en mand var påvirket af narkotika, kørte han alligevel bil tirsdag eftermiddag. Han kom kørende ad Tinghøjgade i Saltum, da politiet standsede ham.

I og med han virkede påvirket, foretog politiet en narkotest på ham, som gav udslag. Politiet ransagede desuden hans bil, hvor der blev fundet 0,9 gram amfetamin.

Derfor blev han sigtet og anholdt for at køre narkokørsel og for at være i besiddelse af euforiserende stoffer.

Kører du med ulovlige, euforiserende stoffer i blodet, er straffen den samme, som hvis du kørte spirituskørsel med 1,21 promille: Du får frakendt dit kørekort ubetinget i 3 år Du får en bøde Du skal gennemføre et kursus i Alkohol, Narko og Trafik. Kurset varer samlet set 12 timer og koster 3.200 kr. Du skal bestå en ny teori- og køreprøve. Bliver du taget flere gange med ulovlige stoffer og/eller alkohol i blodet, stiger straffen.


Følg Nordjyllands Politi på:
X @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner


Kilde: Nordjyllands Politi