Døgnrapport d. 15-05-2024

onsdag 15. maj, kl. 19:00

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 14. - 15. maj 2024

Røveri mod forretninger, Halsnæs Et butikstyveri i en forretning på Kappelhøjvej udviklede sig tirsdag formiddag klokken 10.41 til røveri. En 30-årig mand, uden fast bopæl, havde taget to dåseøl, puttet dem i lommen og var gået uden at betale. Da han blev stoppet af to medarbejdere fra forretningen, skubber han dem og løber fra stedet. Manden blev kort efter anholdt af politiet og bliver fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Hillerød onsdag kl. 10.30.

Salg af euforiserende stoffer, Hillerød Klokken 11.05 observerede politiet en mand på Dyrehavevej, der stod og ventede på bussen med en tændt joint i hånden. Da han var steget ind i bussen rettede politiet henvendelse til ham, og det viste sig, at den 30-årige mand var i besiddelse af en joint samt 6 pølsemandsposer indeholdende skunk. Sigtede erkendte besiddelsen men nægtede salg. Forud for anholdelsen i busssen havde politiet set manden lægge en taske fra sig i buskads. I tasken blev fundet 10 pølsemandsposer med en pæn mængde skunk. Efterfølgende ransagede politiet mandens lejlighed i Hillerød, hvor der blev fundet en større mængde skunk.

Brand i cigaretautomat, Gribskov
Tirsdag klokken 13.37 kom der en anmeldelse om en brand i en cigaretautomat i en forretning på Møngevej. Branden blev slukket, men det viste sig, at der var sket en kortslutning i det rørsystem, der skyder cigaretpakker ud.

Bedrageri, Allerød En 86-årig kvinde på Nordvænget blev i går udsat for bedrageri. Politiet modtog anmeldelsen klokken 13.52. Den 86-årige var blevet ringet op af en mand og en dame, som sagde de var fra politiet. Ti minutter efter mødte to mænd op på kvindens adresse for at hente hendes to kreditkort inklusiv pinkoder i en kuvert. Kvinden beskriver den første mand som: Dansk af udseende, ca. 30-35 år gammel, ca. 165 cm høj og almindelig kropsbygning. Han var kronraget/skaldet og talte dansk. Han var iført en lyseblå skjorte og mørkeblå bukser. Den anden mand beskrives som dansk af udseende, ca. 30-35 år gammel, ca. 165 cm. høj og kraftig. Han talte dansk og var også iført lyseblå skjorte og mørkeblå bukser. Der blev efterfølgende hævet større beløb på kvindens kreditkort.

Kilde: Nordsjællands Politi