Døgnrapport d. 16-05-2024

torsdag 16. maj, kl. 15:46

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 16. maj 2024

Døgnets anmeldelser vedrørende:

Indbrud i virksomhed/forretninger:
Tangmosevej, Køge
Odinsvej, RingstedIndbrud i villa/lejlighed/landejendom:
Ingen

Indbrud i fritids-/sommerhus:
Peter Andersensvej, Nykøbing Sjælland

Indbrud i skole og institutioner mv.:
Ingen

Tyveri fra køretøjer:
Kastaniehusene, Karlslunde, Greve
Boserupvej, Roskilde


Ransagning – Gartnervang, Roskilde
Kl 09.45 var lokalpolitiet på besøg på en adresse, efter en mistanke om, at der blev handlet med narko på stedet. Adressen blev afsøgt ved hjælp af en narkohund og ransagningen frembragte en peberspray, tre knive, en totenschlager, et sæt knojern og flere æsker med steroider. En 29-årig mand, der kom til stede under ransagningen, blev sigtet efter våbenloven og knivloven.

Tabte båd – Østre Ringvej, Roskilde Kl 11.24 fik politiet melding om, at en personbil havde tabt en speedbåd, der lå på en anhænger, ned på kørebanen. Den 38-årige mand fra Stenløse, der havde ført bilen, havde ikke kørekort til den type anhænger og anhængeren var desuden ikke fastgjort korrekt med springwire. Det lykkedes relativt hurtigt at få båden trukket tilbage på traileren, men imens var der spærret for trafikken i sydgående retning.
Hastighed – Mosede Landevej, Greve Kl 14.36 var færdselspolitiet ude for at måle hastighed og en 37-årig mand fra Brøndby blev i den forbindelse målt til at køre 90 km/t i en byzone. Han kan nu se frem til en betinget frakendelse af kørekortet.
Udlændingekontrol – Mørkøv Kl 15.30 var politiets udlændingekontrolafdeling på besøg på en adresse, der viste sig at fungere som massageklinik. På stedet blev truffet en 44-årig colombiansk kvinde, der blev sigtet for ikke at have den fornødne arbejdstilladelse. Kvinden fik en bøde og blev derefter frihedsberøvet på udlændingelovens bestemmelser, mens det undersøges, om hun kan udsendes af landet.
Færdselsuheld – Strandvejen, Køge Kl 20.59 skete der et færdselsuheld, da en 21-årig mand fra Køge-området af ukendte årsager mistede herredømmet over bilen og ramte flere træer, der stod i en lille skovområde. Manden pådrog sig flere alvorlige skader ved uheldet og blev derfor kørt til behandling på sygehuset.
Spirituskørsel – Bygvænget, Høng Kl 23.20 ville politiet standse en varevogn ført af en 34-årig mand fra Vestsjælland, da der var mistanke om, at han var påvirket af spiritus. I første omgang forsøgte føreren at skjule varevognen på en gangsti, så patruljen ikke kunne finde den. Men det lykkedes politifolkene at få øje på den. Det fik dog blot den 34-årige til at stikke af fra bilen og forsvinde væk under en busk til et hus i området. En af betjentene fandt dog kort efter manden liggende under en trailer. Det viste sig, at han var søgt af en anden politikreds i en anden sag, og han blev derfor anbragt i arresten hen over natten.


Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi