Døgnrapport d. 16-05-2024

torsdag 16. maj, kl. 17:46

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 16. maj 2024

Grundlovsforhør ved Retten i Randers kl. 09.00 Anklagemyndigheden ved Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 09.00 en 28-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Randers. Han er sigtet for grov vold ved den 12. maj sammen med flere andre p.t. ukendte gerningsmænd at have overfaldet en 22-årig mand på en adresse i Grenaa.

Ifølge sigtelsen blev den 22-årige sparket og slået adskillige gange og pådrog sig alvorlige skader ved overfaldet. Den 28-årige er også sigtet for at have slået den 22-årige dagen før og for vidnetrusler ved at have truet ham til ikke at kontakte politiet.

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre, og Østjyllands Politi ønsker p.t. ikke at oplyse yderligere om sagen.

**

Grundlovsforhør ved Retten i Randers kl. 09.00 Anklagemyndigheden ved Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 09.00 en 32-årig kvinde og en 34-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Randers. De er sigtet for adskillige tyveri- og bedrageriforhold begået gennem længere tid.

Blandt andet har de ifølge sigtelsen modtaget penge for en del varer, som de havde sat til salg på Facebook, men de sendte dog aldrig varerne til køberne.

Derudover er de blandt andet også sigtet for at have stjålet flere elcykler.

**

Knallertaktion i Auning – seks sigtet for at køre ulovligt Nærpolitiet i Allingåbro har på det seneste fået en del henvendelser fra borgere, der er trætte af unge mænd, der kører vildt og voldsomt rundt på tunede knallerter i Auning.

Derfor foretog de lokale betjente onsdag morgen en målrettet indsats mod ulovlige knallerter omkring Auning Skole, hvor betjentene holdt øje med de elever, der kom kørende til skolen på knallert.

Det endte med, at seks elever blev sigtet for at køre på en tunet knallert, der kunne køre mere end det tilladte. Alle seks knallerter blev testet på et medbragt rullebånd, og den ene af knallerterne blev målt til at kunne køre omkring 80 km/t. Den er nu blevet beslaglagt til nærmere undersøgelse.

De øvrige drenge har nu fået en chance for at gøre deres knallerter lovlige, og bliver de taget i at køre på tunet knallert igen, så bliver den beslaglagt med henblik på senere konfiskation.

Forældrene til de sigtede blev underrettet.

**

Indbrud Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

• På Gurresøvej i Risskov begået onsdag d. 15/5 mellem kl. 07.30 og kl. 11.46
• På Espedalen i Risskov begået onsdag d. 15/5 mellem kl. 10.50 og kl. 16.20
• På Lindevej i Viby begået onsdag d. 15/5 mellem kl. 10.00 og kl. 22.30


Kilde: Østjyllands Politi