Døgnrapport d. 22-05-2024

onsdag 22. maj, kl. 20:00

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 21.- 22. maj 2024

Tyveri, Rungsted Kyst Anmeldelse kl. 07.23 om tyveri fra en Porsche på Solvænget, hvor bilens rat og begge forlygter var blevet afmonteret og stjålet.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby En 52-årig mandlig bilist fra Hørsholm kørte kl. 08.01 ad Helsingørmotorvejen i sydgående retning, da han i forbindelse med tæt trafik satte farten ned, og blev påkørt bagfra af en 35-årig mandlig bilist fra København, som kørte i sydgående retning i en varebil, og ikke lagde mærke til at den forankørende bil bremsede. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Tyveri, Rungsted Kyst Anmeldelse kl. 09.14 om tyveri fra en bil ud for Vallerød Banevej sket mellem mandag den 20. maj kl. 09.00 og tirsdag den 21. maj kl. 08.50. Der var blandt andet blevet stjålet navigationsanlæg, tøj, pung etc.

Tyveri fra varebil, Frederikssund Anmeldelse kl. 09.19 om tyveri fra en varebil på Tårnfalkevej sket mellem mandag den 20. maj kl. 15.00 og tirsdag den 21. maj kl. 06.30. Der var blevet stjålet diverse værktøj for et betydeligt beløb.

Tyveri, Rungsted Kyst Anmeldelse kl. 10.15 om tyveri fra en Porsche på Vallerød Banevej, hvor bilens rat var blevet stjålet.

Ridser i lakken, Helsingør Da en 75-årig kvindelig bilist fra Humlebæk kl. 13.38 ville parallelparkere ud for Rolighedsvej ramte hun med bilens bagerste hjørne en anden bil, hvilket medførte ridser i lakken på bilen. Beredskabspatrulje til stedet.

Overså at forankørende bremsede, Gentofte En 48-årig mandlig bilist fra Holte kørte 13.43 i nordgående retning ad Lyngby Omfartsvej, hvor han bremsede for at sammenflette med bilerne fra Lyngbyvej. Herunder blev han påkørt bagfra af en 49-årig kvindelig bilist, der kørte i samme retning, og som ikke havde bemærket, at den forankørende bilist bremsede. Beredskabspatrulje til stedet og Vejhjælp for at hjælpemed nødflytning af det ene køretøj. Ingen melding om personskade.

Cyklist overholdt ikke vigepligt, Frederikssund En 15-årig mandlig cyklist fra Ølstykke cyklede kl. 13.49 i vestlig retning ad Dalvejen imod krydset Snostrupvejen/Dalvejen, hvor han kørte frem for ubetinget vigepligt, hvorefter der skete et sammenstød med en bil. Beredskabspatrulje og Ambulance til stedet. Cyklisten blev kørt til tjek på nærmeste hospital. Ingen melding om personskade.

Skabte uro og uorden, Hørsholm Tirsdag eftermiddag omkring klokken 15.15 blev en 63-årig mand anholdt og sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen. Manden havde flere gange råbt og skreget ukvemsord efter andre borgere på stedet. Den 63-årige blev taget med til detentionen, hvorfra han blev løsladt igen klokken 20.40.

Kørte ind i forankørende, Skibby En 45-årig kvindelig bilist fra Ejby kørte kl. 15.45 i sydlig retning ad Kyndbyvej, hvor hun påkørte en 56-årig mandlig bilist fra Kalundborg bagfra. Den mandelige bilist kørte ligeledes i sydlig retning, da han standsede grundet trafikprop. Beredskabspatrulje, Vejhjælp og Ambulance til stedet. Begge parter kørt til tjek på nærmeste hospital. Ingen melding om personskade.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby En 16-årig ung kvinde fra Kgs. Lyngby blev kl. 15.58 sigtet for butikstyveri i Magasin på Lyngby Hovedgade, hvor hun havde stjålet diverse make-up produkter.

Kørte bil i frakendelsestid, Fredensborg En 23-årig mandlig bilist fra Kvistgård blev kl. 18.00 sigtet for at køre bil på Kongevejen, selvom han var frakendt førerretten.

Stjal vodka, whisky og sokker, Hillerød En 41-årig mand fra Sverige blev kl. 18.21 sigtet for at stjæle vodka, whisky og sokker i Bilka i Slotsarkaderne.

Sigtet for overtrædelse af beredskabsloven, Frederikssund En 43-årig mand fra Frederikssund blev tirsdag aften sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven. Manden havde tændt et stort bål på Græsevej, ikke langt fra en skov, uden at sørge for at have slukningsudstyr i nærheden. Brandvæsenet kom til stedet og sørgede for, at bålet blev slukket.

Bortvist fra bus, Gentofte Fem udenlandske mænd uden kendt adresse blev klokken 02.55 natten til onsdag bortvist fra en bus på linje 94N. De fem mænd sad og røg i bussen og nægtede at følge chaufførens henstilling om at lade være med at ryge.

Kilde: Nordsjællands Politi