Døgnrapport d. 23-03-2017

torsdag 23. mar, kl. 10:01

HASLEV: 15-årig sigtet for salg af narko

Tidspunkt: 22/03-2017

Politiet ransagede i går klokken 17.06 en lejlighed på Teglværksvej i Haslev. Her fandt betjentene 136 gram hash, og en 15-årig pige blev sigtet for salg af narko.



NYKØBING: Kom forbi og fortalte
at han havde begået indbrud
Tidspunkt: 22/03-2017

I nat klokken lidt efter 4 blev der begået indbrud i et uddannelsescenter på Bispegade i Nykøbing. Da politibetjentene var ved at optage rapport om indbruddet, kom en 20-årig mand fra lokalområdet gående forbi og fortalte betjentene, at det var ham, der havde begået indbruddet. Han blev derfor anholdt og sigtet for indbrud. Han blev herefter kørt til politistationen i Næstved, hvor han skal afhøres nærmere.



NÆSTVED: Gravid kvinde begik tricktyveri

Tidspunkt: 22/03-2017

På Dania i Næstved fik en 86-årig kvinde tirsdag klokken 14.30 uønsket besøg. En fremmed kvinde var pludselig i lejligheden og spurgte, om hun måtte låne et toilet. På vej til toilettet snuppede kvinden diverse smykker fra et skrin, og så gik hun fra lejligheden. Den 86-årige kvinde troede egentlig, den fremmede var fra hjemmehjælpen, men hun var altså i virkeligheden ikke til megen hjælp. Den fremmede kvinde beskrives som dansk, omkring 30 år og cirka 170 centimeter høj. Hun havde langt, lyst hår og var altså gravid. Hvis du ser kvinden, beder vi dig kontakte 114.



NÆSTVED: Seddeltricket brugt ved køb af læskedrik

Tidspunkt: 22/03-2017

En kvinde og en mand var onsdag klokken 12.33 blevet tørstige, så de gik ind i en kiosk på Kildemarksvej i Næstved og fandt to læskedrikke frem. De betalte med en 1000 krone-seddel og fik en 500 krone-seddel, to 200 krone-sedler og en stak mønter retur. Så langt så godt. Men så fortræd kvinden og manden købet. De var åbenbart ikke tørstige alligevel. De afleverede læskedrikkene og fik 1000 krone-sedlen retur af den 43-årige ekspedient. Kvinden gav ekspedienten sedler og mønter retur, og parret forlod kiosken. Først derefter opdagede ekspedienten, at hun manglede 500 krone-sedlen, og da var parret for længst over alle bjerge.



SORØ: Fandt kuffert med geværer på loftet

Tidspunkt: 22/03-2017

En 45-årig mand var på loftet i en virksomhed på Depotvej i Sorø. Han skulle lave noget ventilationsarbejde, da han fandt en kuffert, som viste sig at indeholde to jagtgeværer og ammunition. Manden var meget forundret og kontaktede politiet klokken 12.30 og anmeldte fundet. Han fortalte, at han ikke ligefrem har daglig gang på loftet. Han anslog, at der var mennesker på loftet måske hver andet år. Både kuffert og våben er nu afleveret til politiet, som er i gang med tekniske undersøgelser, der forhåbentlig kan afsløre, hvem våbnene tilhører.



STEGE: Trusler på Stege Skole

Tidspunkt: 22/03-2017

Politiet fik onsdag klokken 13.47 en anmeldelse fra Stege Skole, at en mand – der senere viste sig at være 44 år gammel – forsøgte at komme i kontakt med én af eleverne på skolen. Personalet fortalte, at den pågældende elev ikke længere gik på skolen, og selv om manden blev noget ophidset og truede med hærværk og viftede med en kniv, forlod han stedet straks derefter. Da politiet senere slog kløerne i manden, viste det sig ganske rigtigt, at han havde en kniv på sig, og han havde en både opfarende og aggressiv opførsel. Han blev anholdt, afhørt og sigtet for trusler på livet. Manden blev vurderet klar til at blive løsladt igen klokken 19.26.



Kilde: Sydsjællands og Lollands-Falsters Politi