Døgnrapport d. 24-03-2017

fredag 24. mar, kl. 18:31

Uddrag af døgnrapport fra torsdag 230317 kl. 0700 til fredag 240317 kl. 0700.

(Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti).

Døgnets anmeldelser vedrørende:

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Rabalderstræde, Roskilde

Indbrud i privat beboelse:

Hindbjerg, Karlslunde

Bredekildevej, Kalundborg

Lyngvej, Jyderup

Dr. Margrethesvej, Ringsted

Indbrud i skole, institution og lignende:

Kalundborgvej, Holbæk

Darupvej, Roskilde

Finsings Plads

----------

Motocross motorcykler til ulempe – Kalundborg.

Politiet har modtaget oplysninger om to yngre mænd, der på hver deres motocross motorcykel har kørt rundt i området omkring Lerchenfeldvej og også i Bredgade med meget høj hastighed, hvilket i sig selv er farligt for færdselssikkerheden.

Begge beskrives som mænd, 17-22 år, iført mørkt tøj og begge havde en rygsæk på ryggen og hvide styrthjelme.

Politiet vil meget gerne have oplysninger fra borgerne om de nævnte køretøjer og førere, så vi kan få stoppet den farlige kørsel. Ring på 114.

Forsøg på tricktyveri – Hårlev, Stevns.

Kl. 1240 fik en 85-årig kvinde fra St. Tårnby besøg på sin adresse på Køgevej af en mand, der på gebrokkent engelsk spurgte efter penge, hvilket forurettede ikke ville give ham, og hun bad ham forlade stedet, hvilket han gjorde.

Ca. fem minutter efter ringede det igen på døren, og nu stod den samme mand med en anden mand, og de fortalte, at de var løbet tør for benzin, og ville gerne låne papir og en kuglepen. Forurettede spurgte, hvad det skulle nytte i forhold til deres benzinproblem, men hun lukkede sin dør og lod dem stå udenfor, medens hun hentede papir og en blyant.Da hun åbnede døren igen, var de to mænd væk.

Kvinden handlede meget klogt i situationen, og der er ingen tvivl om, at hun meget vel kunne være udsat for tyveri, hvis hun havde lukket dem ind.

Fremstilling i grundlovsforhør – sag fra Køge.

Kl. 1400 blev en 15-årig dreng fremstillet i grundlovsforhør efter trusler mod en skole i Køge, hvor han onsdag formiddag ringede til skolen og truede med, at han ville komme efter en lærer med en pistol.

Udover denne sag havde politiet flere verserende sager mod pgl., som han har lavet efter han blev 15 år gammel.

Retten bestemte, at han skulle varetægtsfængsles til den 200417 på en institution for unge.

Færdselsuheld – Roskilde.

Kl. 1648 skete et færdselsuheld på Frederiksborgvej, hvor 63-årig kvinde fra Roskilde cyklede ad cykelstien mod syd. Af ukendt årsag væltede hun af cyklen og fik en hovedtraume som følge af faldet. Hendes tilstand i går aftes var, at hun var stabil og uden for livsfare. Kvinden havde cykelhjelm på, da uheldet skete.

Politiet vil meget gerne tale med vidner, der har set uheldet ske. Ring på 114.

Carsten Andersen

Kommunikationsansvarlig


Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi