Døgnrapport d. 25-04-2017

tirsdag 25. apr, kl. 17:09

Uddrag af døgnrapport fra mandag 240417 kl. 0700 til tirsdag 250417 kl. 0700

(Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti).

Døgnets anmeldelser vedrørende:

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Vollerslevvej, Bjæverskov

Vordingborgvej, Herfølge

Indbrud i privat beboelse:

Møllehøj, Havnsø

Uglevej, Solrød Strand

Dyrlundsvej, Køge

Boholtevej, Køge

Bjæverskovvej, Bjæverskov

Indbrud i skole, institution og lignende:

0

----------

Færdselsuheld – Ringsted.

Kl. 0729 skete et færdselsuheld på Nordre Ringvej. En 34-årig kvinde fra Ringsted kørte i sin bil af Nordre Ringvej og svingede til venstre, hvorunder hun ramte en 28-årig mandlig cyklist fra Ringsted, der væltede af cyklen. Han blev kørt til sygehus for undersøgelse. Ud fra politiets oplysninger, fik han kun overfladiske skrammer.

Færdselsuheld – Karlslunde, Solrød.

Kl. 0956 skete et færdselsuheld på Tåstrupvej, hvor tre personbiler kørte i retning mod nord.

En bil, der blev ført af en 44-årig kvinde fra Kastrup ramte græsrabatten og mistede herredømmet over bilen, der gled ned i rabatten.

Den bagfra kommende bil, der blev ført af en 20-årig mand fra Køge, ramte førstnævnte og endelig kørte en tredje bil op i den anden bil.

Den tredje bil blev ført af en 33-årig mand fra Store-Merløse.

Der skete tilsyneladende kun materiel skade. Den 20-årige blev kørt til undersøgelse på sygehus.

Tricktyveri – Roskilde.

Kl. 1524 var en 50-årig kvinde udsat for tricktyveri på Roskilde Station. Kvinden havde tanket sit rejsekort op ved at bruge sit dankort, før hun gik ind i et tog.

I toget blev hun kontaktet af en mand, der fremstammede ”Copenhagen”, og kvinden forklarede ham, hvilket tog han skulle med. Kort efter opdagede hun, at hendes rejsekort og Visadankort var stjålet fra en jakkelomme.

Der var efterfølgende hævet 15000 kr. på kortet.

Manden beskrives som: Mand, ikke dansk, 55-65 år, 170-175 cm høj, almindelig af bygning, sort kort hår, talte gebrokkent engelsk.

Personpåkørsel – Knabstrup, Holbæk.

Kl. 1544 stillede en mand sig på skinnerne på Knabstrup Station, netop som der kom et tog ind på stationen. Manden blev ramt af toget, og han blev erklæret død efterfølgende. Politiet betragter dødsfaldet som en tragisk hændelse. Den afdøde er en 56-årig mand fra Mørkøv. Familien er underrettet.

Der udkommer ingen døgnrapport i morgen onsdag grundet kursus.

Carsten Andersen

kommunikationsansvarlig


Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi