Døgnrapport d. 26-04-2017

onsdag 26. apr, kl. 08:01

HASLEV: Overfaldet bagfra lørdag aften

Tidspunkt: 25/04-2017

En 39-årig mand blev lørdag aften klokken 23.00 overfaldet på torvet i Haslev ved Jernbanegade og Vestergade. Han blev slået med en flaske i baghovedet og faldt til jorden, hvor han blev sparket både i ryggen og i hovedet. Derefter tog de tre gerningsmænd mandens pung med kontanter og diverse kort, og så forlod de tre gerningsmænd stedet. Ved overfaldet blev mandens telefon også ødelagt. Politiet vil nu meget gerne høre fra personer, der har set eller ved noget om overfaldet. Han nåede ikke at se dem grundigt nok til at kunne beskrive dem udførligt. Eneste beskrivelse fra den 39-årige mand er, at gerningsmændene var af anden etnisk herkomst end dansk. Ved du noget, der kan hjælpe politiet, bedes du kontakte os på 114.



NÆSTVED: Knallertræs afbrudt af politiet

Tidspunkt: 25/04-2017

Politiet fik i går aftes klokken 20.21 en anmeldelse om at flere unge på knallert kørte ræs på græsplanen bag Rådmandshaven i Næstved. En patrulje slog kort efter vejen forbi. Da de unge knallertkørere opdagede betjentene, kørte de imidlertid fra stedet inden patruljen nåede at få fat i dem. Men budskabet om, at deres opførsel ikke var i orden, blev tydeligvis forstået.



BISSERUP: Brand i hus

Tidspunkt: 25/04-2017

Politi og brandvæsen blev tirsdag klokken 12.57 kaldt til Dyvekær i Bisserup, hvor der var brand i et hus. Det lokale Bytings Brandværn forsøgte at holde flammerne i skak, indtil brandvæsenet fra Slagelse umiddelbart efter ankom. Tagkonstruktionen og første sal i huset udbrændte, og en af de lokale brandmænd måtte en tur på sygehuset i Slagelse til et tjek efter at have indåndet røgen. Det ældre ægtepar, som bor i ejendommen, kom ikke noget til ved branden, som nu skal undersøges nærmere af politiet.



NÆSTVED: Tyv anholdt på fersk gerning

Tidspunkt: 25/04-2017

Tirsdag klokken 13.39 fik politiet en anmeldelse om, at der var indbrud i et hus på Kildebakken i Næstved. Et vidne havde hørt et vindue blive smadret og kunne efterfølgende se, at der var en person inde i huset. Da politiet ankom til ejendommen, stak tyven af gennem baghaven i retning mod Østre Ringvej. Det lykkedes dog ikke at komme så langt, for han blev standset af politiet 100 m fra gerningsstedet og anholdt. Der var tale om en 23-årig mand fra Næstved, som blev sigtet for indbruddet. Han havde gjort flere poser med lamper, ure, smykker og figurer klar på gerningsstedet, men slap altså ikke af sted med at stjæle noget. Den 23-årige blev taget med til politistationen i Næstved, og anklagemyndighedens jurister overvejer i øjeblikket, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.





PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

Tidspunkt: 25/04-2017

I det seneste døgn har politiet standset en enkelt påvirket trafikant:

Onsdag klokken 0.20 fik politiet en anmeldelse om en bil, der langsomt luskede omkring på Østre Ringvej i Næstved. Klokken 1 fandt en politipatrulje bilen på Svenstrupvej ved Vejlø, og føreren – en 31-årig mand fra Næstved – virkede påvirket af stoffer. Han var også tidligere frakendt kørekortet, og han havde en låsbar foldekniv på sig. Den bil, han kørte i, var ikke indregistreret, og de nummerplader, der sad på bilen, var stjålet fra en bil i Vordingborg. Derfor blev den 31-årige anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand, for kørsel uden førerret, for overtrædelse af knivloven, for at køre i en uindregistreret bil og for tyveri af nummerplader.



Kilde: Sydsjællands og Lollands-Falsters Politi