Døgnrapport d. 26-04-2017

onsdag 26. apr, kl. 21:29

Døgnrapport fra Østjyllands Politi onsdag d. 26. april

Fremstilling i grundlovsforhør

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 10.00 i retten i Aarhus en 25-årig mand, der sigtes for i går kl. 10.13 at være i besiddelse af våben, et mindre parti euforiserende stoffer og et større kontantbeløb. Manden, der er fra Aarhus, blev anholdt i går kl. 10.15.

Der vil være anmodning om dørlukning, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere i sagen.

Fund af død person i Aarhus Havn

Østjyllands Politi fik i går kl. 16.02 anmeldelse om, at et eftersøgningshold fra Kystdirektoratet havde fundet en død person i Aarhus Havn. Der afholdes i dag kl. 10 retslægeligt ligsyn og efterfølgende vil der formentlig blive afholdt obduktion. Det bliver meldt ud via Mynewsdesk og Twitter, så snart politiet med sikkerhed kan udtale sig om den fundnes identitet.

Indbrud i kælderrum

En 21-årig kvinde blev i går kl. 09.05 anholdt, sigtet for indbrud i kælderrum (formentlig flere) på Schaldemosevej i Randers. Politiet fik kl. 07.10 anmeldelse om igangværende indbrud, men gerningsmændene var væk, da politiet kom frem. Vidners forklaringer gjorde, at politiet kunne sigte kvinden, der begik indbrud sammen med en endnu ikke identificeret medgerningsmand. Kvinden var ved anholdelsen i besiddelse af det stjålne. Hun blev løsladt i går efter afhøring. Sagen efterforskes.

Butiks/tricktyveri

En mand kom i går kl. 18.05 ind i Netto i Lystrup, hvor han ønskede at købe fire kartoner cigaretter. Manden fik kartonerne udleveret, hvorefter han løb fra stedet uden at betale. Han kørte fra stedet i en mørkegrå Peugeot. Manden beskrives som:

A:

nordafrikansk af udseende30-40 år170 cmkraftig af bygningbrun i hudensort, kort håriført joggingbukser, trøje og blå skotalte dansk med accentVidner bedes kontakte politiet på 114.

Bedrageri ved salg af festivalbilletter

Østjyllands Politi har i den seneste tid modtaget anmeldelser, der vedrører videresalg af købte festival billetter til eksempelvis Northside eller Skanderborg. Betaling af købet foregår via bankkonti eller mobilepay, men billetten modtages aldrig hos betaleren. Politiet anmoder derfor om, at man ved køb af billetter hos privatpersoner sikrer sig, hvem der handles med, og at der er tale om en gyldig billet. På hjemmesiden buymyticket og Forbrugerrådets Tænks hjemmeside taenk.dk kan man få gode råd og købe/sælge sine billetter sikkert.

Indbrud i døgnet

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse.

På Skovvangsvej i Hadsten, sket mellem d. 19/4 kl. 10.00 og d. 25/4 kl. 12.30

På Immervad i Aarhus, sket mellem d. 24/4 kl. 23.00 og d. 25/4 kl. 07.00

På Frydenlunds Alle i Aarhus V, sket d. 25/4 mellem kl. 11.00 og kl. 12.30

Færdselsuheld med personskade

En 30-årig mand kørte i går kl. 16.26 ad Aarhusvej i retning mod Grenaa ved Ålsø. På grund af slud og vådt føre mistede han herredømmet over bilen, som kom i slinger. Han påkørte herved en modkørende bil ført af en 30-årig mand, og herefter en anden modkørende bil ført af en 40-årig kvinde. De implicerede blev undersøgt på skadestuen. Der var ingen alvorlig personskade.

Færdselsuheld med spiritus

En 42-årig mand kørte i går kl. 18.48 ud fra parkeringsplads Viborgvej 152 i Aarhus V. Da han svingede til højre, overså han en cyklist, der på højre side af bilisten, kørte i samme retning som ham. Flere vidner så uheldet. Bilisten forblev på stedet og er nu sigtet for spirituskørsel. Den 25-årige kvindelige cyklist blev skadestuebehandlet.

Færdselsuheld i rundkørsel

Rundkørslen ved Lystrupvej til motorvejen var her til morgen kort før kl. 6 spejlglat. Det medførte at i alt 11 biler og en bus skred ud. Rundkørslen blev, så snart man blev opmærksomme på problemet, saltet for at undgå yderligere uheld.

Pressens henvendelser vedrørende døgnets begivenheder kan frem til kl. 14.00 ske på 2269 1087


Kilde: Østjyllands Politi