Døgnrapport d. 23-06-2017

fredag 23. jun, kl. 11:00

NÆSTVED: Stjålne designlamper fundet

Tidspunkt: 22/06-2017

Klokken 9.45 torsdag formiddag rettede politiet henvendelse til en adresse i Søllested. Politiet havde en idé om, at der på adressen gemte sig stjålne designlamper. Beboeren – en 28-årig mand – var meget forundret, men gav patruljen lov til at ransage boligen. Her fandt de i alt ni lamper, der var anmeldt stjålet andetsteds fra. Manden erkendte og blev anholdt og sigtet for tyveri.



NAKSKOV: Omfattende knallertkontrol

Tidspunkt: 22/06-2017

Onsdag fra 8.30 – 14.00 foretog tre betjente en målrettet færdselskontrol i Nakskov mod knallerter. De standsede fem knallerter, der viste sig at være ændret til at kunne køre alt for hurtigt, de standsede også to, som ikke havde orden i forsikringerne, og endelig blev en skrevet for ikke at benytte hjelm. Ved samme kontrol blev også to bilister noteret for at køre uden sikkerhedssele.


HASLEV: Tip førte til stor mængde hash

Tidspunkt: 22/06-2017

Gentagne tip om salg af hash fra en adresse på Anemonevej i Haslev førte til, at politiet torsdag klokken 10.50 ransagede adressen. Det viste sig ganske rigtigt, at der befandt sig en større mængde hash i huset, lige som der også var både kontanter og en peberspray. Den 21-årige mand på adressen blev anholdt og sigtet for salg af euforiserende stoffer.



SLAGELSE: Færdselsuheld på jernbanebro

Tidspunkt: 22/06-2017

En lastbil på vestmotorvejen kørte torsdag klokken 14.13 i østlig retning, da lastbilen af endnu ukendte årsager kørte over i den modsatte kørebane. Her ramte den først en varebil, fortsatte ind i en 'jorddumper', ramte en container, der blev skubbet omkring 50 meter, hvorefter lastbilen fortsatte ud over autoværnet og beskadigede køreledningerne til jernbanen. Togdriften blev indstillet, mens skaderne blev udbedret. Chaufføren fra lastbilen blev løftet ud af en rendegraver på stedet, og så blev han kørt til Slagelse sygehus til nærmere undersøgelse.



SLAGELSE: Tre gange tricktyveri

Tidspunkt: 22/06-2017

Der var tre tilfælde af tricktyverier i Slagelse i løbet af torsdag eftermiddag. Samme fremgangsmåde blev brugt alle tre gange. Først ringer en person og siger, han er fra Danske Bank og vil sende en mand til adressen for at udskifte et dankort. Når manden ankommer, spørger han, om de vil have samme pinkode, og hvad den i givet fald så er. Derefter forlader manden adressen med dankort og pinkode. Torsdag gik det klokken 14.04 ud over en 79-årig mand fra Vesterport, som nåede at få spærret sit dankort kort derefter, En 92-årig kvinde fra Smedegade nåede klokken 16.15 ikke at spærre sit kort, og der blev derfor hævet et større beløb på kortet. 17.45 var det en 95-årig herre fra Fredensgade, der blev udsat for samme og fik afhentet sit dankort af manden.



NYKØBING: Narkotika
ammunition og doping
Tidspunkt: 22/06-2017

En 33-årig mand blev torsdag klokken 15.33 anholdt og sigtet i forbindelse med en voldssag fra tidligere i juni. Mandens hjem blev ransaget, og her fandt man et pulver, der vise sig at være amfetamin, ligesom der også var både en stor mængde ammunition og dopingmidler på adressen. Manden bliver fremstillet i grundlovsforhør fredag.



SORØ: Indbrudsforsøg afværget

Tidspunkt: 22/06-2017

En 79-årig kvinde på Søndergade afværgede torsdag klokken 15.39 et indbrud i hendes bolig. Hun hørte det skramlede ved fordøren, og da hun gik derud, så hun, at døren var forsøgt opbrudt. Samtidig så hun tre mænd løbe fra stedet. De tre mænd så beskrives som følger:
A: Mand på 20 år, 165-170 centimeter, almindeligt bygget og iført skjorte.
B: Mand på 40 år, 170 centimeter høj, fedladen og kronraget. Iført mørkeblå t-shirt.
C: Mand på 25-30 år og 180 centimeter høj. Almindeligt bygget og bar et koben.


SLAGELSE: Hurtig nabo slukkede brand

Tidspunkt: 22/06-2017

Politiet fik natten til fredag, klokken 0.32, en anmeldelse om, at der var brand i en bil på Møllevej i Slagelse. Da patruljen ankom, havde en vaks nabo fået slukket branden med en pulverslukker, og der var derfor ikke længere fare for hverken bygninger eller personer.


Kilde: Sydsjællands og Lollands-Falsters Politi