Døgnrapport d. 25-04-2018

onsdag 25. apr, kl. 21:35

Døgnrapport fra Østjyllands Politi onsdag d. 25. april 2018

Fremstilling

En 17-årig mand blev kl. 11.00 fremstillet for Retten i Randers. Han er sigtet for 13 forhold vedr. vold og vidnetrusler.

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre i sagen. Østjyllands Politi kan derfor ikke oplyse yderligere i sagen.

Butikstyve afsløret

En 20-årig mand blev i går kl. 13.24 sigtet for at have stjålet 3 stk. okseculottesteg og 1 stk. kalvecuvettesteg til en værdi af 831,19 kr. i Netto på Skt. Knuds Torv i Aarhus.

En 25-årig mand og en 36-årig kvinde blev i går kl. 13.45 sigtet for at have stjålet parfume og tøj fra Magasin i Aarhus til en værdi af 4.790 kr.

Færdsel

Der skete et færdselsuheld i går kl. 08.06 på Vester Allé i Aarhus. En 50-årig mand kom kørende mod nord-vest ad Vester Allé. Idet han vil svinge til højre ad Christiansgade overså han en 24-årig mandlig cyklist, der blev påkørt og landede på asfalten. Cyklisten fik mindre knubs ved uheldet og blev kørt på skadestuen. Den mandlige billist blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 11.38 på Chr. X’s vej i Viby J. En 18-årig mand kørte ind i en elmast, hvorved der skete materiel skade på bilen, men ingen personskade. Den 18-årige mand blev sigtet for manglende agtpågivenhed.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 12.13 på Viborgvej i Aarhus. En 24-årig kvinde overså, at den forankørende bil var bremset op i krydset Viborgvej/Ryhavevej. Den mandlige billist i den bil blev derved skubbet op i en forankørende bil. Der skete materiel skade på alle biler, men ingen personskade. Den 24-årige kvinde blev sigtet for bruge mobiltelefon under kørsel.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 15.13 i krydset Skanderborgvej og Gråstengade i Aarhus. En billist, der efterfølgende kørte fra stedet uden at give sig til kende, svingede til højre fra Skanderborgvej ind på Gråstengade. Herved påkørte han en 27-årig kvindelig cyklist. Hun slap dog uskadt ligesom der heller ikke var materielle skader ved uheldet.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 16.13 i krydset Åby Ringvej/Jernaldervej. En 49-årig kvinde overså, at en 34-årig mand var bremset op på grund af kødannelse, da hun kom kørende mod nordøst ad Åby Ringvej. Umiddelbart efter sammenstødet udbrød der brand i motoren på den kvindelige bilists bil, og køretøjet udbrændte efterfølgende. Brandvæsenet var til stede og slukkede branden. Derudover skete der mindre materielle skader på bilen, som hun kørte op i. Der skete ingen personskade ved uheldet.

Narkokørsel

En 31-årig mand fra Syddjurs blev i går kl. 11.30 stoppet i Ryomgård og sigtet for at have kørt uden førerret og under påvirkning af euforiserende stoffer.

En 22-årig mand fra Aarhus blev i går kl. 16.16 stoppet i Risskov og sigtet for at have kørt uden førerret og under påvirkning af euforiserende stoffer.

En 21-årig mand blev i dag kl. 01.38 stoppet i Aarhus og sigtet for at have kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer.

Indbrud

Der er det seneste døgn ikke anmeldt nogen indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.


Kilde: Østjyllands Politi