Døgnrapport d. 19-06-2018

tirsdag 19. jun, kl. 17:18

Uddrag af døgnrapport fra mandag 180618 kl. 0700 til tirsdag 190618 kl. 0700

(Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti).

Døgnets anmeldelser vedrørende:

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Sct. Hansgade, Ringsted

Egedal, Karlslunde

Trylleskov Alle, Solrød Strand

Rosen, Holbæk

Benløseparken, Ringsted

Industrivej, Hørve

Metalgangen, Karlslunde

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Bregnevej, Roskilde

Sivholmvej, Roskilde

Kløvervej, Roskilde

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Lerskovvej, Vråby, Hårlev

-------------

Narkopåvirket bilist – Havdrup, Solrød.

Kl. 0804 anholdt politiet en 29-årig mand fra Havdrup, der kørte i bil på Nylukkevej. Han var formentlig påvirket af narkotika og fik derfor udtaget en blodprøve.

Færdselsuheld – Snevre, Regstrup, Holbæk.

Kl. 0839 skete et færdselsuheld på Holbækvej/Overdrevsvej, hvor en 36-årig kvinde kørte ind i et stengærde med sin bil. Kvinden var påvirket af narkotika, og hun fik derfor udtaget en blodprøve.

Brandstiftelse – Greve.

Kl. 0444 lørdag 160618 kunne man se fire personer på en overvågningsvideo antænde en bænk, der var monteret under et halvtag ved Hedelyskolen, Dønnergårds Alle.

Kl. 1330 mandag anholdt politiet en 15-årig dreng som værende denne ene af gerningsmændene. Han blev løsladt efter afhøring. De øvrige implicerede vil blive afhørt i de nærmeste dage.

Trussel på livet – Jerslev, Kalundborg.

Kl. 1815 henvendte en mand sig på en adresse i nærheden af Jerslev. Manden udviste en truende adfærd over for en 18-årig mand, en 15-årig drengog en 13-årig pige, der fik forevist en pistol, hvilket gjorde de tre meget bange.

Kl. 2305 anholdt politiet en 32-årig mand fra Slagelse, der sigtes for trusler. Politiet fandt manden i besiddelse af splatterpistoler.  Den anholdte forventes fremstillet i grundlovsforhør tirsdag med krav om varetægtsfængsling. Sagen omhandler formentlig et økonomisk mellemværende.

Færdselsuheld – Vig, Odsherred.

Kl. 2020 skete et færdselsuheld på Vig Hovedgade ved kirken, hvor en personbil kørte mod sydøst og glemte at dreje i en venstresvingskurve og påkørte kantpæle, gadelygte og husmure. Der skete skade på de nævnte effekter.

Føreren af bilen, en 30-årig mand fra Holbæk, var påvirket af spiritus og narkotika og fik derfor taget en blodprøve.

Spirituskørsel – Roskilde.

Kl. 2218 anholdt politiet en 64-årig kvinde fra Roskilde, der kørte i bil på Ringstedvej. Hun var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Færdselsuheld – Greve

Kl. 2220 kørte en bil ind i et vejskilt med høj fart på Holmeagervej. Bilen kørte dernæst fra stedet. Et vidne fulgte efter og ledte politiet til en adresse, hvor bilen blev fundet.

Kl. 2252 anholdt politiet en 67-årig kvinde fra Greve, der var påvirket af spiritus. Hun fik udtaget en blodprøve.

Brand – Roskilde.

Kl. 0233 var politi og brandvæsen til brand på Ejboparken, hvor der var ild i containere. Det førte til beskadigelse af en bil, hvor fælge og lister smeltede som følge af varmeudviklingen.

Branden slukket kl. 0249. Politiet har ingen ide om brandårsagen. Ingen personer kom til skade ved branden.

Indbrud i supermarkeder – Karlslunde og Solrød

Kl. 0300 blev anmeldt om indbrud i Netto, Egedal i Karlslunde. En hoveddør brudt op til stedet, hvorfra formentlig er stjålet cigaretter.Det lykkedes ikke at få fat i gerningsmændene.

Kl. 0320 blev anmeldt om indbrud i Netto, Trylleskovs Alle, Solrød Strand. Også her var hoveddøren brudt op. En møntboks brudt op. Udover kontanter er muligt stjålet skrabelodder.

Politiet kan ikke afvise, at der er sammenhæng mellem de to Netto indbrud.

Carsten Andersen

kommunikationsansvarlig


Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi